Pandemien får X-Yachts til at fravælge Boot Düsseldorf

Related Articles: Ib Kunøe - nu eneejer af X-Yachts , Ny skipper på X-broen i Haderslev, X-Yachts skal til at bygge motorbåde

På Bådmagasinet erfarede vi i ugens løb, at det store hæderkronede værft i Haderslev X-Yachts, havde fravalgt at deltage på verdens største bådudstilling Boot Düsseldorf – så hvad mere nærliggende en at ringe til værftets direktør Kræn Nielsen, som til Bådmagasinet udtaler ”Det har bestemt ikke været en nem beslutning, for vi er glade for samarbejdet med verdens største bådudstilling - vi har været der hvert år i årtier, og sidste år lavede vi med stor succes vores hidtil største udstilling på BOOT"

Er det slut med indendørs bådudstillinger?

"Nej, vi vil helt sikkert også være der i årene fremover, men som situationen er lige nu, så finder vi det ikke rigtigt at sende de ca. 20 medarbejdere til messen - det er medarbejdere, der efter messen skal hjem til familien, og hjem til vores arbejdsplads, hvor der i den grad er brug for dem for at vi kan levere det rekordstore antal både, som vi sælger i disse måneder, udtaler Kræn og fortsætter med overvejelserne hører også hensynet til vores forhandlere, som plejer at bruge BOOT til at møde deres kunder, og endelig – og ikke mindst – er vi heller ikke glade ved tanken om at vi som udstiller samler så mange tusinde besøgende på standen." 

Men hvad gør X-Yachts så fremadrettet?

"Vi vælger in-house arrangementer, hvor vi selv styrer og kontrollerer smittefaren under de til den tid gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne her i landet. 7-8. november holder vi traditionen tro Åbent Hus i Haderslev med et bredt udsnit af sejlbåde. Ved samme lejlighed er der mulighed for at se produktionen, hvor den nye 5.6’er er ved at være så langt, at vi kan lægge planer for testsejlads – og primo januar 2021 har vi et brag af et arrangement, hvor den nye X-Power (X motorbåd, red.) præsenteres i røg og damp under temaet ’The Red Baron’. Jeg vil ikke løfte sløret for detaljer, men det bliver med sikkerhed en af de mest iøjnefaldende lanceringer nogensinde i X-Yachts’ historie."

European Yacht of the Year 2019 Barcelona Trials16 October 2019X 4.0

Der er altså fuld gang i værftet i Haderslev, og vi hører også om en imponerende salgsrekord, som du kan læse mere om her på sitet kommende weekend. Her X4- som vores søstermedie magasinet BÅD var med til at kåre som vinder af European Yacht of the Year 2020. Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt