Copenhagen Boat Show i Ishøj havn udsat til 2021

Opdateret, 27.08.20: Så røg den flydende bådudstilling Copenhagen Boat Show også på Covid-alteret. Fra arrangørerne har vi her på redaktionen netop modtaget nyheden. Teamet bag udtaler til pressen.

"Vi må desværre meddele, at det ikke er muligt at afholde Danmarks største fyldende bådudstilling i Ishøj Havn, Copenhagen Boat Show 2020 og det udskydes til 2021 på baggrund af myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19".

Tempohuset og Danboat har gennem en periode været i tæt dialog med politi og relevante myndigheder og der hersker for stor usikkerhed, om at få relevante tilladelser til den planlagte bådudstilling d. 4.-6. september 2020. Både i forhold til tidens restriktioner samt usikkerheden om forsamlingsforbuddet.

Det er planen at det hele gennemføres i 2021, hvor Copenhagen Boat Show vender stærkt tilbage.

Branchen bakker op
Efter aflysningen blev en realitet, har det været en stor fornøjelse for arrangørerne at opleve den store opbakning til Copenhagen Boat Show i Ishøj havn. Stort set samtlige, som havde bestilt stand til i år, vil være at finde i 2021, hvor man med stor entusiasme ser frem til næste års udstilling.