Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

En af sensommerens udstillingsbegivenheder på den internationale kalender er Öppet Varv på Orust nord for Göteborg, med Hallberg-Rassy værftet som arrangør. Udstillingen gennemføres, og afholdes ultimo august fra den 21. – 25.

Pladsbestilling som besøgende
Udstillingen er naturligvis hårdt ramt af Corona-pandemien, men arrangørerne har planlagt at gennemføre, med udvidede åbningstider og pladsbestillinger.  Der vil være maksimalt 50 besøgende inde på området samme tid, og der er et begrænset antal besøgende om bord på hver båd på samme tid.

Ifølge arrangørerne, så vil en rullende tidsplan og udvidede åbningstider sikrer ca. 1400 besøgende, spredt over tid, mulighed for at opleve udstillingen. Alt forgår selvfølgelig også ifølge det svenske folkesundhedsagenturs anbefalinger. Hvordan det praktisk kommer til at foregå, skal vi her fra redaktionen ikke kunne sige – men det bliver måske som i svømmehallen, hvor det kommer til at lyde ud over højtalerne ”til alle med blå bånd, siger vi tak for i dag” ?

Indtil videre har følgende bekræftet deres deltagelse: Arcona, Bavaria, X-Yachts, Hallberg-Rassy, Najad, Malö, Sweden Yachts og CR Yachts, ligesom du vil kunne opleve de to første eksemplarer af Hallberg-Rassy 50 i produktion.

Åbningstiderne forlænges, så du kan se både i produktion fredag 21. august kl. 13.50-19.00, lørdag-søndag 22.-23. august kl. 10-19, og både i vandet fredag 21. august til tirsdag, 25. august, hver dag fra kl. 10-19.

Som dansk besøgende vil du efterfølgende, ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning, skulle i 14 dages karantæne, da området nord for Göteborg stadig er underlagt rejserestriktion.

Se nærmere og book en aftale her

oppetvarv2018 29jamestomlinson

Öppet Varv gennemføres med udvidede åbningstider, i en Corona-version, ultimo august fra den 21. - 25.