Copenhagen Boat Show bliver IKKE aflyst

Statsministeren har den 6. april 2020 redegjort for genåbningen af Danmark på baggrund af COVID-19 situationen. I den forbindelse har Mette Frederiksen som bekendt meldt ud, at forbuddet mod store forsamlinger vil strække sig til og med august 2020. Dette har naturligvis betydet, at flere festivaler og større andre arrangementer og udstillinger samt sejladser og store stævner allerede er blevet aflyst.

I den anledning ser arrangørerne af Copenhagen Boat Show på nuværende tidspunkt på muligheden for hvordan de skal håndtere den alvorlige situation, og de vil i den kommende tid kigge på alle muligheder.

Indtil det bliver mere tydeligt defineret, vil arrangørerne køre videre med de allerede fastlagte datoer fra d. 28.- 30. august 2020, og vi vil på nuværende tidspunkt ikke aflyse årets udstilling. Man afventer simpelthen myndighedernes udspil, på hvilke restriktioner man kan regne med, efter 11. maj - og situationen, som ændrer sig dag for dag, følges nøje. Arrangørerne forventer at træffe en endelig afgørelse senest d. 11. maj 2020.

Hvis det på grund af myndighedernes påbud bliver nødvendigt at flytte udstillingen, vil eneste mulige datoer for at gennemføre en udstilling i 2020 være d. 4. til 6. september.

Bådmagasinet talte med Henrik Jørgensen, en af drivkrafterne bag Copenhagen Boat Show, som forklarede - at man håbede på maks-grænsen på de 500 personer, som er nævnt af myndighederne, vil være grænsen når vi kommer frem til ultimo august. Så vil man med reguleringer sørge for der ikke findes flere personer i den store Hal, samt på arealet uden for. Den løbende udskiftning af besøgende hen over dagen, vil på den måde bringe antal besøgende op på et vurderet acceptabelt niveau for udstillere og arrangør.  
Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt