Giv din stemme: European Yacht of the Year 2020 – del III

Related Articles: European Yacht of the Year: Giv din stemme med - del I, Giv din stemme med: European Yacht of the Year 2020 – del II

Det er på lørdag det offentliggøres, hvilke både, der vinder den vigtigste konkurrence for bådeværfterne – European Yacht of the Year 2020.
Beslutningen er allerede truffet. Det blev afgjort af den 12 mand store jury, hvor magasinet BÅD sidder med, tilbage i oktober, da der blev testsejlet ud for Port Ginesta ved Barcelona.

Ligesom på film
Nogle gange er det imidlertid med både som med film … anmeldere og publikum ikke enige. Så mens vi venter på, at juryen offentliggør vinderne, kan du her give din stemme til kende - hvilke både synes du bør vinde i de forskellige kategorier?
Vi har set på familiebådene og de hurtige performande krydsere. I dag onsdag, ser vi på luksusbådene... 

De nominerede i Luxury Cruiser kategorien er:

eyoty19rt 3545
Amel 60
Franske Amel er bemærkelsesværdigt ufransk. Det skal forstås sådan, at hvor de franske både ind i mellem går efter minimalistiske og til tider lette løsninger, så går Amel efter det modsatte. Da stifteren af værftet Henri Amel gik bort i 2005 lagde man samtidig dogmet om, at Amel-både altid er ketch-riggede i graven. Det er der siden kommet mange fine både ud af.

eyoty19rt 1270
Grand Soleil 42 LC
Cantiere del Pardo-værftet leverer italiensk for viderekomne med denne båd som har mange fine detaljer. Blandt dem er det gennemarbejdede og sammenhængende design om læ. Den vil gøre kommende ejere stolte og give dem masser af glæde for sejlegenskaberne er i top - det samme er håndværk og byggekvalitet.

eyoty19rt 0778Oyster 565
Det genrejste Oister værft er tilbage efter konkursen og det er i den velkendte blue water-stil. Det er fortsat Rob Humpfrey, der slår stregerne på den oceangående englænder, som er lavet til at leve på de syv have på første klasse. Oisters signaturer, centercockpittet og de vertikale skrogvinduer, er der naturligvis ikke pillet ved.

Se også bådene i galleriet under afstemningen


Stem på din Luxury Cruiser favorit


GalleriSeneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker