fbpx

Boot Düsseldorf: Cranchi fejrer enestående jubilæum

Det kan ikke være gået mange læseres næse forbi, at verdens største bådudstilling Boot i Düsseldorf slår dørene op på lørdag. Vi glæder os som små børn, og allerede lørdag aften løftes sløret for vinderne af European Yacht of the Year 2020. Vores søstermedie den trykte udgave af magasinet BÅD sidder, med Morten Brandt i spidsen, med i komiteen, så du vil kunne opleve vinderne af de prestigefyldte priser her på sitet allerede lørdag aften.

Cranchi gir' den gas
Der skrives meget om de mange (17, red.) udstillingshaller på Boot, og det er store af slagsen, men af de mange haller skiller sig specielt en ud. Det er hal 6 der er tale om, og den indeholder de helt eksklusive og store yachts, et sted hvor der virkelig er tale om grænsen for, hvad man kan udstille indendørs.

Italienske Cranchi viser i år værftets nye flagskib Settantotto 78 Fly, og der er her tale om en verdenspremiere. To dage inden det hele går løs er Cranchi’s forhandlere fra hele verden samlet til stor galla middag for at fejre værftets 150 års jubilæum – ret enestående af en virksomhed i den maritime branche.

Testsejlads
Vi talte med den danske importør Martin Rasmussen fra ShipShape umiddelbart inden hans afrejse, og til Bådmagasinet udtaler han: "I dag står Cranchi værftet bedre rustet end nogensinde. Alle deres både bliver bygget i Italien på et af verdens mest moderne værfter med fokus på elegant italiensk design, vægt, brændstofbesparelse og bæredygtighed."

Martin Rasmussen glæder sig til at vise båden frem i Düsseldorf, eller for den sags skyld også gerne senere på sæsonen på Cranchi’s Marine Test Center ca. en times kørsel fra Venedig, som har åbent 365 dage om året. Her kan i øvrigt alle Cranchi modellerne ses og prøvesejles.Seneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kort nyt

‘Kaptajnens Hjerte’ med talk ved Simon Bang og Carsten Jensen

Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?