Boot Düsseldorf: Cranchi fejrer enestående jubilæum

Det kan ikke være gået mange læseres næse forbi, at verdens største bådudstilling Boot i Düsseldorf slår dørene op på lørdag. Vi glæder os som små børn, og allerede lørdag aften løftes sløret for vinderne af European Yacht of the Year 2020. Vores søstermedie den trykte udgave af magasinet BÅD sidder, med Morten Brandt i spidsen, med i komiteen, så du vil kunne opleve vinderne af de prestigefyldte priser her på sitet allerede lørdag aften.

Cranchi gir' den gas
Der skrives meget om de mange (17, red.) udstillingshaller på Boot, og det er store af slagsen, men af de mange haller skiller sig specielt en ud. Det er hal 6 der er tale om, og den indeholder de helt eksklusive og store yachts, et sted hvor der virkelig er tale om grænsen for, hvad man kan udstille indendørs.

Italienske Cranchi viser i år værftets nye flagskib Settantotto 78 Fly, og der er her tale om en verdenspremiere. To dage inden det hele går løs er Cranchi’s forhandlere fra hele verden samlet til stor galla middag for at fejre værftets 150 års jubilæum – ret enestående af en virksomhed i den maritime branche.

Testsejlads
Vi talte med den danske importør Martin Rasmussen fra ShipShape umiddelbart inden hans afrejse, og til Bådmagasinet udtaler han: "I dag står Cranchi værftet bedre rustet end nogensinde. Alle deres både bliver bygget i Italien på et af verdens mest moderne værfter med fokus på elegant italiensk design, vægt, brændstofbesparelse og bæredygtighed."

Martin Rasmussen glæder sig til at vise båden frem i Düsseldorf, eller for den sags skyld også gerne senere på sæsonen på Cranchi’s Marine Test Center ca. en times kørsel fra Venedig, som har åbent 365 dage om året. Her kan i øvrigt alle Cranchi modellerne ses og prøvesejles.OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!

★ Test af motorbåd

★ Sealegs 6,1 RIB - Bryder grænser

Kort Nyt

Reese Marin udvider besætningen

Kort Nyt

Opfordring: Pas på den hårde vind

Motor

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker