fbpx

Boot Düsseldorf: Verdenspremiere på Dragonfly 40

Related Articles: Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts

Når dørene til Boot Düsseldorf åbnes på lørdag, så kan Quorning Boats stand i hal 17 godt forberede sig på at blive løbet over ende.

Nu er Quorning Boats stand som sådan altid rigtig godt besøgt, men i år findes der en helt særlig god grund til at stikke hovedet forbi.  Den helt nye Dragonfly 40 Performance Cruiser, bliver med sikkerhed et tilløbsstykke, der er nemlig tale om en verdenspremiere.

Nye standarder
Dragonfly 40 sætter helt nye standarder for hurtig og komfortabel sejlads med hensyn til performance, let håndtering med en mindre besætning – ja selv til solosejlads.

Det er 'mesterstykket' og den største udgave af en Dragonfly som har forladt værftet i Skærbæk, og den nye 40’er bliver tilbudt i to versioner. Touring versionen med selvslående fok, samt Ultimate versionen med en højere rig og overlappende genua for endnu mere ydelse.

Den nye generation af wave-piercing ponton design giver en hurtigere, mere sikker og komfortabel sejlads. Det faste bovspryd sørger for let håndtering af letvindssejl samt anker. Desuden tilbyder Dragonfly 40 et stort dobbeltzone cockpit, hvor alle liner bliver ført til hele fire elektriske spil.

Om læ
Om læ tilbyder den nye Dragonfly 40 et eksklusivt interiørdesign med dobbelt for- og agter kahyt, et moderne pantry samt en rummelig spiseplads til hyggelige sammenkomster for familie og venner. Det unikke og revolutionerende Dragonfly Swing Wing system – som blev introduceret for 30 år siden – reducerer hurtigt bådens samlede bredde fra 8.4 m til 4 m uden brug af værktøjer.

Du kan som tidligere nævnt opleve ‘Quornings flagskib’ på Dragonfly stand nr. A20 i hal 17 for at se nærmere på denne fantastiske båd og/eller få yderligere information om den nye Dragonfly 40 her.
Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

★ Artikel

★ Design: Hvorfor vende snuden på hovedet?

Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?