fbpx

Hamburg Boat Show skyder indendørs sæsonen i gang

Inkluder i Newsletter: Ja

I morgen onsdag den 23. Oktober, der slår Hamburg Boat Show dørene op til fem dage med bådudstilling i de traditionsrige messehaller midt i Hamburg Centrum.

Tre af de store nye haller er i brug, og udgør samlet et areal på 30.000 kvadratmeter, hvor 300 udstillere viser alt fra udstyr – tilbehør – sejl – og motorbåde, med nyheder til alle fra begynder til eksperter.

Naturligvis med vand
Når tyskerne holder Boat Show, kan man altid være sikker på der indgår det element vi alle elsker, vand! Således kan man prøve SUP, Wakeboard eller wavesurfing, i det store bassin, eller på ’bølgemaskinen’ – og minsandten om de ikke også har fået et dykkerbasin. I 30.000 liter vand, kan man dykke ned, og prøve om iltbeholderen virker!

Udstillingen i Hamburg, som sidste år for første gang afløste den nu forhenværende Hanseboot, er arrangeret af DBSV – Deutsche Boots und Shiff Verband. Udstillingen er åben hver dag fra kl. 10 - 18, og fredag frem til kl. 20.

Her på Bådmagasinet er vi vilde med udstillinger, men lad os bare være hudløse ærlige - udstillingen når ikke fortidens storhed, men Hamburg er helt sikkert altid et besøg værd. Tyskerne er gode til at skabe den rette stemning, og i kombination med en shoppingtur i det imponerende centrum af Hamburg, som ligger lige rundt hjørnet, er Hamburg altid et besøg værd. 

Få en lille fornemmelse af Hamburg Boat Show, efter deres præmiere tilbage i 2018: 

 
Udvalgte artikler *