fbpx

Copenhagen Boat Show 2019: Alle skal føle sig velkommen...

Related Articles: Copenhagen Boat Show: Nu også med en ægte verdenspremiere, Copenhagen Boat Show: Om nøjagtig 4 uger..., Copenhagen Boatshow: Melder alt udsolgt, Nu også Hallberg Rassy på Copenhagen Boat Show
Inkluder i Newsletter: Ja

'Fordi det er super sjovt- - En lidt kæphøj bemærkning få dage før Copenhagen Boat Show åbner på fredag, basalt set er udstillingen et ønsket om at give Sejler Danmark en fast udstillingsstruktur.

*Både – store som små - skal opleves i sit rette element, nemlig vandet', siger Henrik Jørgensen, som er den ene af de to tovholdere på Copenhagen Boat Show i Ishøj Havn. Henrik er også en del af teamet bag Tempo Bådsalg, som har de rigtige faciliteter til en international bådudstilling, med eget kajanlæg og broanlæg samt de store udstillingshaller. Tidligere var udstillingen kendt som Den flydende Bådmesse i Ishøj Havn, melder alt udsolgt, både til vands, på land og i de store haller. Begivenheden har udviklet sig til Øresundsregionens og hele Danmarks store og markante maritime udstillingsvindue.

Alle de store mærker er repræsenteret, lystbåde, motorbåde, tilbehør og maritim påklædning. Tempo Huset rummer ikke færre end 2.500 kvm indendørsareal lige ud til kajpladserne. Her finder publikum alt fra påhængsmotorer, maritim elektronik og sejlertøj. Til den ihærdige gæst, vil der også kunne findes gode tilbud. I vandet ligger der sejl og motorbåde i alle størrelser. I alt møder publikum mere end 100 udstillere og et righoldigt underholdningsprogram. For Henrik Jørgensen er det afgørende, at alle i bådbranchen føler sig velkomne på Copenhagen Boat Show.

'For Tempo Bådsalg er det langt vigtigere end vores egne salg på udstilling. Selvfølgelig drypper det på degnen når det regner på præsten', erkender Henrik Jørgensen og forsætter: 'Ingen må føle sig udenfor'.

Salget af standpladser er gået over alt forventning. Udstillerne kan huske de fine resultater fra 2018. Bådbranchen har det godt, finanskrisen er sejlet bort. Interessen for nye både er voksende, og ny teknologi har ændret hele måden fritidssejladsen udføres på. Både elektronik, sejl, motorer og hele udstyrspakken som aldrig har været mere righoldig. Tidspunktet for Copenhagen Boat Show er helt rigtigt. Nye både bygges og udstyres individuelt efter kundens ønsker, så leveringstiden er mellem 6 måneder og ¾ år, altså levering til sæsonstart 2020.

'Brugte både er der altid salg i, bare prisen er rigtig og passer til markedt' siger Henrik Jørgensen, og henstiller til sælgerne, at de er realistiske i deres egne vurderinger af værdien på deres brugte båd. De brugte både er afgørende for tilbehørs branchen, som giver ældre materiel nyt liv og en ofte tiltrængt opgradering. Tempo Bådsalg sælger cirka 200 både – nye og brugte – hvert år. Ved tre ud af fire salg kommer køberen med finansieringen, oftest gennem lån i boligen. De sidste både er der gode muligheder for at få finansieret.

Tovholder Hansen
Den anden holdleder er Kim Hansen, som har en livslang passion for livet på vandet, og hele miljøet i bådbranchen. På Copenhagen Boat Show oplever du den gode skipper i spidsen for holdet bag Restaurant Address fra Tuborg Havn, som er sejlet sydover, rundt om København, til Ishøj Havn og her åbner sin Boat Show pop up restaurant. Kim er også initiativtager til Tempo Huset, som han sammen med fruen Tina ejer 50:50 sammen med Tempo Bådsalg.

Henrik Jørgensen er ved at knække sammen af grin over spørgsmålet: 'Hvorfor bruger Kim Hansen så meget energi på Copenhagen Boat Show?' Henrik Jørgensen som også er en god ven siger: 'Kim og Tina er grænseløse socialt anlagte, de har sejlet deres 75 fods motorbåd herned, og lagt den centralt i udstillingsområdet, så har de 20.000 gæster over weekenden'. Hvordan kan du være så sikker på besøgstallet? Henrik Jørgensen: 'Det kan vi heller ikke være, så vi bruger samme analyseværktøj som flere offentlige institutioner bruger til persontælling af mennesker på offentlige pladser. Værktøjet fortalte at der var 20.000 mobil signaler på udstillingsområdet i 2018, antager vi at hvert mobilsignal er lig en gæst i Ishøj.

Selv om Henrik Jørgensen og Kim Hansen er de to tovholdere, er Copenhagen Boat Show en fælles opgave for alle hos Tempo Bådsalg A/S, hvor hele holdet knokler. Kim Hansen udtrykker det klart: 'Alle er med på holdet sammen med mig og Henrik. Uden Stewart, Jørgen og Gert var der ikke noget Copenhagen Boat Show i Ishøj i weekenden.

messe 121

Der bliver nok at kigge på i Ishøj Havn fra fredag den 30. august til søndag den 1. september.

 
Udvalgte artikler *