fbpx

Copenhagen Boatshow: Melder alt udsolgt

Related Articles: Copenhagen Boat Show: Nu også med en ægte verdenspremiere, Copenhagen Boat Show: Om nøjagtig 4 uger..., Den Flydende bådudstilling i Ishøj skifter navn
Inkluder i Newsletter: Ja
 • Selv ikke en gummibåd, kan presses ind. I hvert fald ikke, hvis der skal være luft i den. Copenhagen Boat Show, tidligere kendt som Bådmessen i Ishøj Havn melder alt udsolgt, både til vands, på land og i de store haller.

  Startskuddet går om nøjagtig 14 dage - fredag den 30. august kl. 10.00, når Ishøj Kommunes borgmester Ole Bjørstorp skyder festen i gang. Frem til Søndag 1.september kl. 17.00 er der gratis adgang for publikum. Bag udstillingen står Tempo Huset og Danboat.

  I dag er Copenhagen Boat Show, Øresundsregionens store og markante maritime udstillingsvindue. Alle de store mærker er repræsenteret, lystbåde, motorbåde, tilbehør og maritim påklædning. ”Der bliver nok at kigge på”, meddeler Kim, Henrik, Stewart, Jørgen og Gert.

  Tempo Huset rummer ikke færre end 2.500 kvm indendørsareal lige ud til kajpladserne. Her finder publikum alt fra påhængsmotorer, maritim elektronik og sejlertøj. Til den ihærdige gæst, vil der også kunne findes flere gode tilbud. I vandet ligger der sejl og motorbåde i alle størrelser. I alt møder publikum mere end 100 udstillere og et righoldigt underholdningsprogram. Både lørdag og søndag er der ”Walk around” Harmonika & sang, festligt og fornøjeligt. Lørdag kl. 15.00 udløses spændingen, om hvem der skal modtage Danboat prisen i år.

  Når sulten melder sig, er redningen nær. Holdet bag Restaurant Address fra Tuborg Havn, er sejlet sydover syd over - rundt om København, til Ishøj Havn og åbner deres boats show pop up restaurant, og alle sejlere er velkomne.

  Du kan sejle til Copenhagen Boat Show, men du er også tæt på offentlig transport og fri parkering. For de besøgende på Copenhagen Boat show, så er det ikke kun al det maritime udstyr der trækker. Det er også stemningen og de fine rammer for hele udstillingen som Ishøj Havn giver. Ishøj Havn er kendt som Danmarks bådmekka, i naturskønne omgivelser, med et hyggeligt sejlermiljø. Sommerens mange oplevelser til søs og ude i havnene bliver her udvekslet blandt gode sejlervenner. Udstillingen kommer nok til at lægge rum til mere end en god røverhistorie...
Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *