fbpx

Copenhagen Boat Show: Nu også med en ægte verdenspremiere

Related Articles: Copenhagen Boat Show: Om nøjagtig 4 uger..., Nu også Hallberg Rassy på Copenhagen Boat Show
Inkluder i Newsletter: Ja

X-Yachts medbringer for første gang i nyere tid hele tre modeller på den flydende bådudstilling Copenhagen Boat Show i Ishøj Havn, som holdes fra fredag den 30. august til søndag den 1. september, og en af bådede har ikke mindre end verdenspremiere på udstillingen.

Det drejer sig først og fremmest om det allernyeste skud på stammen - X40 - der blev søsat første gang i slutningen af juni, og som siden søsætning er blevet præsenteret for og testsejlet af journalister fra hele verden, herunder også Bådmagasinet, som havde Henrik Hansen i Aabenraa for at prøvesejle det nye vidunder. Du kan læse mere om X-4 i en af de kommende udgave af magsinet BÅD. 

Den nye model er den mindste i Pure X serien og den femte model i rækken af en hybrid mellem Xperformance- og Xcruising-serien. Den minder meget om storesøsteren X43, men har flere nye karaktertræk, der skiller sig ud; X40 findes i en 2-kabine version med traditionelt frontvendt kortbord – det er denne version man vil kunne opleve i Ishøj.

Ønsker du at vide mere om X40, før du skal opleve den 'live' - kan du downloade den nye brochure her.

I sensommeren 2018 lanceredes den fjerde model i samme serie, nemlig storesøsteren X46. Den vandt hurtigt terræn og blev nomineret til European Yacht of the Year for sine sejlegenskaber, sit smukke rene dækslayout og sit flotte og rummelige interiør. X-Yachts medbringer modellen til Copenhagen Boat Show med hvidt skrog og lysegrå vandlinjer, det nyeste og innovative Flexiteek på dæk, cockpit og ruf, en 3-kabine version med mulighed for opdeling af den dobbelte soveplads i den ene af agter kabinerne – samt med det smukke egefinér, der kendetegner standardoptionen med et varmt og indbydende udtryk.
Hvis du vil konfigurere din egen X46, kan du gøre det her.

Som den tredje X’er til udstillingen har man valgt at medbringe den unikke Xc38, der vandt European Yacht of the Year 2011 umiddelbart efter søsætning. Det blev hurtigt en meget efterspurgt model i den populære Xcruising-serie, der siden første lancering har gennemgået et par facelifts på eksteriør-siden såvel som under dæk. I 2018 gennemførte man en gennemgribende opgradering, der medførte, at man nu – som med Xperformance- og Pure X-modellerne – producerer skroget i en epoxy-vacuum-infusionsproces med en efterhærdning, der forstærker komposittens egenskaber og forlænger gelcoaten’s levetid. Xc 38 er siden første lancering solgt i mere end 100 eksemplarer. Konfigurer din egen Xc 38 her.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Udvalgte artikler *