fbpx

Nye blokke og spil fra Harken

Inkluder i Newsletter: Ja

På Boat Show i Fredericia, har Columbus Marine taget en pose nye spil og blokke med fra Harken.

Columbus Marine har fået ny stand i år – lige ved hovedindgangen til hal A, stand nr. A1100 . Udover nye produkter fra Harken, kan du også se nyheder fra Spinlock, Fusion, SeaStar mv.

Harken SnubbAir
Helt nyt lavprofil-spil, udviklet til J/70 klassen. Spillet er egentligt ikke et spil, men udviklet som en stor skraldeblok, så man bedre og mere sikkert kan holde de store flyvesejl . Man kan hurtigere slække helt af, når der bommes med genakker da man ikke behøver en skraldeblok der giver modstand, når man skal slække af i bomningerne.
Den store diameter på tromlen gør, at det giver mere grip, og man hurtigere får nogle meter tov hjem.
Spillene/skraldeblokkene passer med monteringshullerne på Harkens spil str. 8, som er standardmonteret på J70´erne, og så er de 30% lavere, så man ikke generes af det under sejlads
Der kan tilkøbes et Harken spilhåndstags-adapter, man kan montere i centeret af SnubbAir spillet, så man kan bruge det som et alm. spil.

Harken Fly blokke
Nyudviklet super stærke Grand prix-blokke til f.eks. Nacra, 49er, Finn- og OKjoller.
Blokkene har en suveræn høj brudstyrke under belastning i forhold til størrelsen på blokkene, og kører på rustfri massive kuglelejer.

Harken Ratchmatic HTE blokke
Højtydende automatiske skraldeblokke med op til 2 x grip i skiven, i forhold til en standard skraldeblok. HTE blokkene er udviklet så de løber ekstra let/hurtigt, når der slækkes af, så der ikke er så meget modstand i skralden.

Harken Power3 skraldeblokke
Nyudviklet Harken skraldeblok, hvor selve blokskiven giver 1,5 eller 2 x grip i forhold til en standard skraldeblok. Selv hjulet giver det ekstra gode grip, så man bedre kan holde fx storskøde uden at bruge de store kræfter til fx Finn joller, OK jolle eller Optimist. Kan også bruges på f.eks. H-både.

Harken Element blokke
Super stærk og længe ventet nyudviklet serie, 45mm, 60mm og 80mm blokke fra Harken.
Blokkene er med stærke sider i aluminium, og skive med fast leje. Bruges til fald, bagstag m.v. hvor man ikke hele tiden sidder og trimmer, men bruger spil hver gang man trimmer.
Blokkene har meget stor brudstyrke og er perfekte som f.eks. mastefods- eller bagstags blokke.

Se produkterne på Boat Show eller kig i Columbus Marines katalog her.


Udvalgte artikler *