fbpx

Boat Show: Hele 7 både fra Reese Marin

Når dørene åbnes på fredag kl. 12 i Messe C i Fredericia, så er det ikke kun til den største bådudstilling set herhjemme de seneste 10 år, nej - det bliver også med den største stand blandt de store både i hal A fra Reese Marin i Aabenraa. Hele syv både fordelt på fem motorbåde og to sejlbåde finder du hos forhandleren fra Aabenraa.

Havets originale offroader 4x4
Blandt en af de mest rå 'offroadere' har finske Targa lavet en opdateret og fræk version af den populære 30.1 og døbt den 'Black Line'. Vi så den tidligere på året på Boot i Düsseldorf, og det nye frække look klæder helt bestemt denne Targa.

Fra norske Marex finder du tre fra deres brede program, heriblandt en Danmarks-premiere. Den nye 360 Cabriolet Cruiser, som havde verdens-premiere på Boot, er allerede klar til fremvisning for de danske kunder, og lur mig om der ikke også der bliver kø, for at se båden med de mange finesser på Fredericia. Ligeledes kan du opleve den største fra Marex - 375'eren, samt 'bestselleren' 310 Sun Cruiser. Det er ganske enkelt den model fra programmer der er solgt flest af de seneste tre år. Sidst, men absolut ikke mindst så kan du også opleve Sealine C330, som nok henvender sig til en lidt yngre målgruppe.

Også med sejl
Udover det flotte motorbådsprogram, så finder du hos Reese Marin også to meget populære sejlbåde fra tyske Hanse. To gode størrelser til det danske marked - den nye 315er, et rigtig godt bud på din første nye båd, og så den efterspurgte 348'er.

Der er helt sikkert nok at se på, og en stand som absolut bliver et besøg værd. Du finder Reese Marin i hal A1112.

360cc gallery exterior 5

Danmarks premiere på Marex 360 Cabriolet Cruiser. Båden er fyldt med fikse detaljer, hvor designeren har fået frit spil.