fbpx

RIBs og motorbåde på Boat Show i Fredericia

Saildirect ApS i Kolding præsenterer de nyeste modeller af RIBs og styrepultsbåde på BoatShow i Fredericia. Du kan blandt andet opleve Grand G500 og HR 532CC på stand D-3304.

– Vi glæder os meget til at komme på messen og vise nogle af vores produkter frem til alle der besøger messen, og jeg kan samtidig fortælle at vi lancerer ny webside den 20. februar samtidig med vores showroom i Kolding bliver indrettet med et nyt Yamaha "corner," fortæller Kim Skovgaard fra Saildirect.

Fakta om to af modellerne som udstilles:

RIB: Grand G500 Goldenline er det nyeste skud fra GrandBoats. Det er en af de mest komfortable RIBs i sin klasse. Båden har fine sejlegenskaber med sin dybe "V" skrog, og kan håndtere en motorstørrelse op til 115 hk. Perfekt til vandsport, eller bare tur med familien.
Der er mulighed for at gøre båden helt unik, i form af eget farvevalg på skrog, tuber, hynder, pulte mm.

Motorbåd: HR 532CC er en perfekt størrelse styrepultsbåd til dagture i de danske farvande. Den svenskproducerede kvalitetsbåd fås til en overskuelig pris, der starter ved ca. 100.000 kr.

Båden er meget rummelig med bænk i bagenden, to gode pilotsæder, og en stor åben front med to mindre bænke og et foldebord, som gør det muligt at spise frokost bekvemt. Der er også god stuveplads forskibs.

Båden er veludstyret med hydraulisk styring, hynder, vandskitræk, søgelænder, lænsepumpe mm. Deudover kan der tilvælges teak-dæk, indenbords tank, kortplotter mm. HR 532 kan monteres med en motor op til 115 HK, der giver den en fart på hele 39 knob.

Du kan se meget mere om bådene på Saildirects hjemmeside, og møde dem på Boat Show stand D-3304.