fbpx

Se ny version af Renskibs produkter på Boat Show

Inkluder i Newsletter: Ja

Renskib lancerer deres nyudviklede produktlinje på Fredericia Boat Show 2019. Deres 3 i 1 produkt, R-150 Power-Polish er blevet mere flydende og kan nu bruges med polermaskine.

Renskib lægger vægt på sikkerhed, miljø, effektivitet og brugervenlighed. Under arbejdet med at forfine produkterne stiller Renskib høje krav, når det gælder sikkerhed og miljø. Samtidig går de ikke på kompromis med effektivitet og brugervenlighed.
Igennem de sidste tre år har de arbejdet målrettet med at forbedre produkterne, igen uden farlige kemiske ingredienser.

Kort om Renskibs produkter:

Poleringsprodukterne er blevet lidt mere flydende og rækker til flere kvadratmeter.

Deres 3 i 1 produkt, R-150 Power-Polish, er det produkt som har gennemgået den største forandring. Den er blevet meget mere flydende og kan nu også anvendes sammen med en polermaskine, hvor den før kun var til at bearbejde med håndkraft.

R-110 Gel-Coat Cleaner og R-140 Shampoo er også værd at kigge nærmere på. De er velegnede til at kombinere med andre systemer, og er et godt bud på to produkter for dem, som vil starte med Renskib-produkterne.

Den nye emballage vil være let at kende med hvide flasker og røde låg samt deres etiketter som symboliserer “red and white, danish dynamite”.

Du kan se de nye produkter på Boat Show i Fredericia, der starter fredag d. 22. februar.
Læs mere om produkterne Renskibs hjemmeside