fbpx

Boot Düsseldorf slår dørene op - følg live opdatering

Det er ikke mindre end verdens største bådudstilling som åbner i dag. 2.000 udstilere fra over 70 lande, 1.500 både fordelt over 220.000 udgør Boot 2019. Bådmagasinet vil være på pletten lørdag aften i Düsseldorf, hvor vinderne af årets European Yacht of the Year kåres. Det er de 12 førende magasiner i Europa, som med tyske Yacht i spidsen, udgør den internationale jury – og altså med vores trykte magasin BÅD og Morten Brandt i det eksklusive selskab.

Live opdatering
Som abonnent på BÅD har du kunnet følge med i de nominerede både til den eftertragtede titel, og lørdag aften løftes sløret for vinderne. Vi kender naturligvis resultatet, og tør godt røbe – at der kan forekomme overraskelser. Morten Brandt, og deres udsendte som lige nu sidder i luften og forfatter denne tekst, vil være til stede, og vil løbende sende live opdateringer her på Baadmagasinet.dk fra aftenens Show hvor vinderne kåres.

Meget andet
I den kommende uge vil vi her på redaktionen naturligvis have fuld fokus på Boot. Hvis jeg med ganske få ord skal forsøge at beskrive Boot, så får jeg lyst til at låne et gammelt slogan fra noget der engang hed en telefonbog. Mange vil kunne huske ’findes det – findes det her’ - bedre beskrivelse findes faktisk ikke når talen falder på Boot, så den bedste opfordring jeg kan komme med herfra er, stay tuned… 

Boot fejrer deres 50 års jubilæum, og i denne lille video får du en rigtig god fornemmelse af hvad Boot egentlig er: