fbpx

Den Flydende bådudstilling i Ishøj skifter navn

Related Articles: Ishøj flydende: En bragende succes med over 20.000 besøgende

Med det største antal besøgende set længe fra ind og udland under båd- og vandsports- messen i september 2018 har Tempo Huset og Danboat besluttet at lade udstillingen genopstå i 2019, under det mere internationalt klingende navn Copenhagen Boat Show.

Det er nu gennem flere år bevist, at havnen er en perfekt ramme om et arrangement i den størrelsesorden. Her er rige muligheder både under tag og ved de mange broanlæg. Her er plads og gode rammer for alt fra high-end både i den helt eksklusive klasse til alt det, der hører ind under vandsport. Det er med andre ord lykkedes, at samle leverandører af både og udstyr og med spændende nyheder for enhver pengepung og sejlsportsdrøm samtidig med at vandhunde i alle aldre kan finde noget at skrive på ønskesedlen.

Det, der især glæder arrangørerne er, at arrangementet har vist sig at være en publikumssucces. Det har også været en succes for udstillerne, der blev underskrevet mange købsaftaler, så ikke nok med at mange er gået fra udstillingen med en god oplevelse og masser af inspiration i køjesækken, en del er også gået derfra med forventningens glæde om nye gode oplevelser til søs. 

Fra arrangører og udstillere lyder der derfor et forventningsfuldt ”På gensyn på Copenhagen Boat Show på Ishøj havn 2019 fra d. 30 august til d. 1 September”.