fbpx

Ikke noget London Boat Show i 2019

Beslutningen blev truffet efter, at udstillingseksperten Zing Insights påviste, at der ikke var tilstrækkelig opbakning fra en stor del af den maritime industri, til det nuværende format, længde af udstillingen og det valgte sted: Messehallerne ExCeL i London.

Nogle af udstillerne foretrak et boat show på kun fem dage, mens en majoritet af udstillerne ikke ville nøjes med de fem dage. Samtidig viste en undersøgelse, at gæsternes tilfredshed med showet var under det acceptable. De besøgendes tilfredshed var centreret om indholdet af showet og specifikt om antallet og mangfoldigheden af sejl- og powerbåde på udstillingen. Forskningsresultaterne viste et fald i publikums tilfredshed fra år til år, som fortsat ville falde, hvis showet fortsatte i samme format.

’Beslutningen om at sætte London Boat Show på vent, er naturligvis meget skuffende for den britiske marineindustri, men British Marine og dets bestyrelse har et ansvar over for medlemmerne, og vi kan ikke fortsætte med at køre et show, som ikke kan opfylde kundernes ønsker. I modsætning hertil er Southampton Boat Show et positivt bidrag til branchen, og støttes godt af både udstillere og besøgende. Vi er nu i stand til at sætte al vores energi, ekspertise og entusiasme ind på denne begivenhed i stedet’, konstaterede David Pougher, British Marines præsident.

Småt og kedeligt

Judith Jacobsen, langturssejler og skribent på Bådmagasinet siger.
’Jeg har før i tiden glædet mig til London Boat Show, men de sidste fem år eller deromkring, er det blevet småt og kedeligt. Sidst jeg var der, var der en masse campinggrej, cykler og en masse til små motorbåde. Så det er vist ok, at de dropper det i 2019.’