fbpx

Ishøj flydende: En bragende succes med over 20.000 besøgende

Efter tre dage i sommervejr kunne Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse opgøre besøgstallet til overvældende 20.746. Alle tre dage på den flydende bådmesse myldrede det med besøgende på de helt udsolgte stande og bådpladser.

Lørdagen var den store publikumsdag med over 10.000 besøgende. Det var denne dag familien Beha Erichsen fik overrakt Danboats pris på 20.000 kr. af formanden, sejlmager Jan Hansen, for den interesse for både og sejlsport som deres verdensodysse på TV2 har skabt. Pengene vil de donere videre til unge sejlere med et spændende projekt, som de ikke selv kan løfte økonomisk.

Fredag og lørdag var til gengæld de dage, der var bedst for udstillerne, for her kom de mest interesserede købere til både og udstyr. Alle de udstillere var generelt meget tilfredse med årets flydende bådmesse, så Team Tempo kan se frem til at skulle knokle et par uger i højt tempo igen til næste år, hvor den succesfulde bådmesse bliver gentaget.

Kommentarer fra udstillerne

'Vi havde en god udstilling. Stemningen var god, og der kom overraskende mange mennesker med stor interesse og spørgelyst. Vi hørte fra mange besøgende, at de synes udstillingen var godt sat op,' fortæller Anders Kjøller, Kjøller.

'Der kom overraskende mange besøgende med god interesse og aktuelt salg på standen. Vi solgte fx fire både og arbejder videre med de henvendelser vi fik på udstillingen. Der var en god stemning og jeg synes udstillingen var professionelt arrangeret. Jeg var superpositiv,' fortæller Mads Dahl Jeppesen, Jørgensen & Dahl A/S.

'Udstillingen var spændende og rigtig god. Det var første gang vi var med, og vi valgte at gå ”all in” med et bredt repertoire med fire bådmærker, motorer og vandscootere og det gav god pote. Vi havde fx en verdenspremiere og to 2018-modeller direkte ab værft. Vi vurderer at økonomien nu er så god i Danmark, at det også er godt for bådbranchen,' fortæller Preben Hansen, Yamaha Motor Danmark

Bådmagasinet stemmer i, vi kan også her fra redaktionen bekræfte at det uden sammenligning har været den bedste flydende bådudstilling i mange år - hvis ikke den bedste 'ever' ?

Messe2017 01