Ishøj Flydende, flottere end nogensinde - åbner i dag, se video

Der venter de besøgende et sandt overflødighedshorn af både og udstyr på årets Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse, hvor alle stande er udsolgt. Der venter således over 250 nye og brugte både, samt mere en 48 stande, når udstillingen åbner i dag kl. 10.

De seneste 14 dage har et team på 15 personer knoklet i højt tempo med at gøre alt klar til årets og weekendens store flydende båd- og vandsportsmesse på Ishøj Havn, der bliver åbnet af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp og Jan Hansen, formand for Danboat.

Derfor er det renskurede broer der venter publikum og et mere tilskuervenligt, lukket brosystem, hvor man kan gå en vej rundt og se alle bådene på den flydende del af udstillingen.

'Havana' kan ses på udstillingen

På det nu dobbelte så store landareal kan man f.eks også se familien Erichsens berømte ”Havana” fra Tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”, der står på land på udstillingen. Firmaet RenSkib demonstrere på ”Havana”, hvordan man bedst og nemmest vedligeholder en båd. Der er også en overraskelse med prisoverrækkelse lørdag kl. 15.00. Du finder udstillingens samlede program nederst i denne artikel.

Artiklen fortsætter under billedet...

TeamIshøj

Team Ishøj som har knoklet for at skabe den flotteste flydende bådudstilling set 'ever' 

Der er over 90 udstillere fra hele landet, der repræsenterer 95 % af den danske bådbranche, så der bliver virkelig et væld af både og udstyr at kigge på, som f.eks familien Erichsens berømte ”Havana” fra Tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”, der står på land på udstillingen.

Aktiviteter med kajakker, kanoer, SUP boards og Bellyak boards

Alle tre dage er der også et spændende aktivitetsprogram med kajakker, kajakker med finner, kanoer, SUP boards og de nye Bellyak boards, der har danmarkspremiere på udstillingen. Alle bliver instrueret, får udleveret redningsveste og sikkerhedsinstruktioner, men man skal kunne svømme for at deltage og selv medbringe vandsportstøj eller badetøj. Voksne og teenagere kan også deltage i race på Dalmatic kajakker og Bellyark boards.

Få programmet for Ishøj Flydende Bådudstilling herSeneste nyheder
Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt