fbpx

Ishøj flydende - Danmarkspremiere på spændende katamaran

Den nye udgave af Fountaine Pajots Hélia 44 kaldet ’Evolution’ er netop ankommet til Skandinavien fra værftet i Frankrig. Den danske forhandler, Skandinavisk Katamaran Center, ser frem til at have båden med på den flydende bådmesse i Ishøj, der afvikles i den første weekend af september. Derudover skal katamaranen rundt til forskellige andre skandinaviske bådudstillinger i sensommeren.

 "Kom til Ishøj, hvor du ved selvsyn kan mærke, hvordan en luksuskatamaran byder dig og familien velkommen om bord", lyder det fra Bjarne Pauhus, der uddyber: "Oplev katamaranens store børnevenlige cockpit, lyse salon og lækre kahytter. Her er der plads til selv den store familie, hvad enten I skal på langtur eller blot ud på fjorden".

Hélia 44 Evolutions fantastiske manøvreevne gør det nemt altid at finde plads, og man kommer let helt ind i havnen. Se nedenstående video.

Hélia 44 Evolution får Danmarkspremiere på den flydende i Ishøj, og der er gratis adgang og parking - så der er ingen undskyldning for ikke at komme forbi.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *