fbpx

Ishøj flydende - Danmarkspremiere på spændende katamaran

Inkluder i Newsletter: Ja

Den nye udgave af Fountaine Pajots Hélia 44 kaldet ’Evolution’ er netop ankommet til Skandinavien fra værftet i Frankrig. Den danske forhandler, Skandinavisk Katamaran Center, ser frem til at have båden med på den flydende bådmesse i Ishøj, der afvikles i den første weekend af september. Derudover skal katamaranen rundt til forskellige andre skandinaviske bådudstillinger i sensommeren.

 "Kom til Ishøj, hvor du ved selvsyn kan mærke, hvordan en luksuskatamaran byder dig og familien velkommen om bord", lyder det fra Bjarne Pauhus, der uddyber: "Oplev katamaranens store børnevenlige cockpit, lyse salon og lækre kahytter. Her er der plads til selv den store familie, hvad enten I skal på langtur eller blot ud på fjorden".

Hélia 44 Evolutions fantastiske manøvreevne gør det nemt altid at finde plads, og man kommer let helt ind i havnen. Se nedenstående video.

Hélia 44 Evolution får Danmarkspremiere på den flydende i Ishøj, og der er gratis adgang og parking - så der er ingen undskyldning for ikke at komme forbi.









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *