fbpx

Ishøj flydende - Danmarkspremiere på spændende katamaran

Den nye udgave af Fountaine Pajots Hélia 44 kaldet ’Evolution’ er netop ankommet til Skandinavien fra værftet i Frankrig. Den danske forhandler, Skandinavisk Katamaran Center, ser frem til at have båden med på den flydende bådmesse i Ishøj, der afvikles i den første weekend af september. Derudover skal katamaranen rundt til forskellige andre skandinaviske bådudstillinger i sensommeren.

 "Kom til Ishøj, hvor du ved selvsyn kan mærke, hvordan en luksuskatamaran byder dig og familien velkommen om bord", lyder det fra Bjarne Pauhus, der uddyber: "Oplev katamaranens store børnevenlige cockpit, lyse salon og lækre kahytter. Her er der plads til selv den store familie, hvad enten I skal på langtur eller blot ud på fjorden".

Hélia 44 Evolutions fantastiske manøvreevne gør det nemt altid at finde plads, og man kommer let helt ind i havnen. Se nedenstående video.

Hélia 44 Evolution får Danmarkspremiere på den flydende i Ishøj, og der er gratis adgang og parking - så der er ingen undskyldning for ikke at komme forbi.
★ Tursejlads

★ Undgå grundstødning på sommerturen

Kapsejlads

EM amok - hele fire nye starter denne uge

Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?