fbpx

Flydende bådmesse kommer flyvende fra start

Inkluder i Newsletter: Ja

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn, fra 1. til 3. September 2017, ser allerede nu ud til at blive et tilløbsstykke. Størstedelen af de mange stande er lejet ud, og alle de store bådmærker er repræsenteret. Der bliver nok at kigge på for sejlglade gæster.

Tempo Huset og Danboat står bag

Det er Tempo Huset, der sammen med brancheorganisationen Danboat står bag udstillingen. Tempo Huset rummer ikke færre end 2.500 kvm lige ud til kajpladserne og bliver udstillingens midtpunkt. Her vil være stande med alt fra påhængsmotorer til maritim elektronik og lækkert sejlertøj. Tempo Huset bruges normalt til vinteropbevaring af store både, men i år har Tempo Huset besluttet, at de gode rammer skal udnyttes til Danmarks eneste flydende bådudstilling.

1

Danmarks bådmekka

Ishøj Havn er i forvejen kendt som hele Danmarks bådmekka med et hyggeligt sejlermiljø. Her ligger en lang række bådfirmaer, og langs de mange kajer og bådbroer vil der være mere end 250 både udstillet. Også på land vil der være mange sejlerdrømme at kigge på.

Tæt på det hele

Ishøj Havn har beliggenheden med sig. Det er ikke hver dag, der er bådudstillinger i Danmark, hvor man kan sejle til. Dertil kommer at Høje Taastrup Station og S-tog ligger tæt på og bybusserne kører lige til kajen. Motorvejen ligger kun fem minutter væk. Og kommer man langvejs fra er der ikke langt fra Kastrup Lufthavn til Ishøj Havn. Vil man også have et kulturelt udbytte af turen ligger kunstmuseet Arken lige overfor udstillingen.

Gratis entré

Det bliver gratis at besøge udstillingen. Men der vil være muligheder nok for at bruge penge. Også selv om man ikke underskriver en kontakt på en båd. Her vil være boder med vand og fadøl og grill med både bøffer og pølser, så alle kan få appetitten stillet og tørsten slukket.

Havne

Granithavnene på Bornholm skal reddes

Havne

Havnefoged må fjerne reklamer fra både på land

Kort nyt

Bye bye mobile - og goddag til hængekøjen!

Kort nyt

Selskabet bag Boatflex ApS erklæret konkurs

Kapsejlads

Charles den Første – Havenes Konge

Udvalgte artikler *