fbpx

Stor opbakning til Ishøj båd- og vandsportsmesse

Sejler-Danmark kan godt begynde at glæde sig til årets store flydende bådudstilling, der kommer til at løbe af stablen på Ishøj Havn den første weekend i september 2017, nærmere betegnet den 1.-3. september. I år udvides emnet, så det ikke bare handler om både, men om alle former for vand- og søsport. Dermed også flere oplevelser til de besøgende.

bådud

Flydende bådmeese på Ishøj Havn.

Allerede nu er Team Tempo Bådsalg (ved Gert, Stewart og Henrik), motorbådsmanden Kim Hansen fra Tuborg, der sammen ejer Tempohuset, samt den dygtige kapsejlads mand Michael Andersen i fuld gang med at sælge standpladser til Ishøj Bådmesse. Det er heldigvis ikke noget problem at få branchens opbakning til udstillingen, idet 70 procent af standpladserne i den store indendørs hal allerede nu er solgte.

Gratis entré og mange både

Ligesom ved de tidligere flydende bådudstillinger, så bliver det gratis at parkere og komme ind. Så kan man jo selv vælge, hvis og hvornår læderet skal op, hvis man ønsker at handle båd eller udstyr. Derudover har man musik og flere begivenheder på programmet. Fredag og lørdag er der åbent fra 10.00-18.00, mens søndag hedder åbningstiden 10.00-17.00.

Arrangørerne lover allerede nu, at der bliver over 100 nye og brugte både på Ishøj Havn. Blandt andet kommer Skovgaard-Mortensen med to smukke Arcona sejlbåde. X-yachts udstiller deres nyeste X-4 og den flotte XC 50. Lars Buchwald og Jørn Olesen fra Nordship med Nordship 360 og Nordic Cruiser. Henrik Pedersen fra DBC Marine med Sargo motorbåde. Mads Jeppesen fra Jørgensen & Dahl med Bayliner og Ørnvik både. Dansk Sejl- og Motor udstiller helt nye og spændende både fra Holland, og flere er på vej.

Ishøj Båd- og vandsportsmesse på Facebook

ishojbaadmesse.dk

 

 

 
★ Tursejlads

★ Undgå grundstødning på sommerturen

Kapsejlads

EM amok - hele fire nye starter denne uge

Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Kort nyt

4,4 millioner besøgte Stockholms skærgård

Kort nyt

Så er Visens Skib tager ud på sidste turné

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?