fbpx

Mød den næste formand for Dansk Sejlunion på Boat Show

På lørdag den 4. marts klokken 12.00-14.00 har du muligheden for at møde og hilse på Dansk Sejlunions kommende formand på Boat Show i Fredericia. Line Markert er at finde på Dansk Sejlunions stand i Hal E.

  • Hvad skal Dansk Sejlunion fokusere på de kommende år?
  • Hvor skal indsatsen øges - og hvor skal man holde igen?

Det er blot et par af de centrale spørgsmål, som Line Markert skal forholde sig til, når hun efter Dansk Sejlunions generalforsamling den 18. marts 2017 tager plads i formandsstolen som afløser for nuværende formand, Hans Natorp.

Hvis du har en holdning om Dansk Sejlunion, du gerne vil tilkendegive - eller et spørgsmål, du brænder for at stille sejlunionens kommende formand, så har du en oplagt mulighed på Boat Show 2017...

Line Markert kommer til Fredericia for at tale om sejlsportpolitik, prioriteringer og visioner - med alle, der har noget på hjerte, og som lægger vejen forbi Hal E.

Selv om du ikke er på Boat Show i Messe C, kan du alligevel stille spørgsmål til Line - send dit spørgsmål på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (alle svar bliver publiceret efter Boat Show).
★ Tursejlads

★ Undgå grundstødning på sommerturen

Kapsejlads

EM amok - hele fire nye starter denne uge

Kapsejlads

29erEM: Ups- and downs i udfordrende vindforhold

★ Interview & Portræt

★ De sejler året rundt, de er Happymoms

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?