Boat Show - forrygende første weekend

Søndag eftermiddag klokken 17.00 sluttede den første af de to Boat Show-weekender i Messe C Fredericia, og der var stor tilfredshed hos både udstillere og arrangører.

I alt 15.482 besøgende passerede indgangskasserne fra fredag til søndag. Især lørdag var der med godt 7.800 besøgende sort af mennesker rundt om på standene, og stemningen og købelysten var i top weekenden igennem, beretter udstillerne næsten samstemmende:

"Vi har haft tre rigtig gode dage. Vi oplever, at kunderne er købelystne, og mange har allerede taget beslutningen om køb hjemmefra", siger Brian Christensen fra Nydam Boats i Sønderborg.

Nydam Boats, som producerer både i den mindre ende af skalaen, har i forhold til sidste Boat Show udvidet standen fra 70 til 170 kvadratmeter, og det har været en rigtig beslutning, fortæller han. "Når folk er klar til at købe, så er det vigtigt, at vi HAR den pågældende båd at kunne vise - næste gang skal vi have endnu mere plads", forudser Brian Christensen. Han glæder sig til anden halvleg, som starter på torsdag: "Vi har givet rigtig mange tilbud, som folk så kan tygge på i løbet af ugen, og mange af dem vil givetvis vende positivt tilbage næste weekend".

Hos Kolding Marinecenter, en af landets største bådudstyrsforretninger, kan de fuldt ud genkende billedet af optimisme og købelyst. "Lørdag var den bedste dag, vi nogensinde har haft på Fredericia Boat Show - og vi har immervæk været med i mange år. Vi har aldrig set så mange mennesker på standen og omsat for så meget, som vi gjorde lørdag", beretter Torben Seilman. Han fortæller, at det ikke mindst er sejlerbeklædning i den lidt mere eksklusive ende, som folk har gået efter.

Også hos Risbjerg er der tilfredshed: "Det har været rigtig godt. Vi oplever en super god stemning, som i forhold til sidste gang og især forrige gang har løftet sig markant. Vi har afsluttet flere handler denne weekend, og vi glæder os meget til at fortsætte næste weekend", siger Ole Risbjerg fra firmaet med base i Them ved Silkeborg.

I øvrigt blev Messe C/Boat Shows pris på 10.000 kroner til "Årets Unge Talent 2017" også uddelt - det blev Jacob Precht Jensen (Aarhus Sejlklub) og Anna Munch (Kaløvig Bådelaug), der delte prisen.

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter torsdag den 2. marts og slutter søndag den 5. marts. Se åbningstider, program med mere på www.boatshow.dk.Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"