Oplev foredrag om "Race to Alaska" i en Seascape 18

På fredag åbner Boat Show i Fredericia. En af de udstilede både vil være Seascape24, der på den store bådudstilling i Düsseldorf blev præmieret med European Yacht of the Year 2017. Per Cederberg, der forhandler Seascape i Danmark, udtaler: "Vi glæder os rigtig meget til at vise hende frem i Fredericia fra den 24. februar. Vi står på stand A-1214, og vi er klar til at svare på spørgsmål vedrørende Seascape bådene".

Men her slutter Seascape festlighederne ikke, det er muligt at komme til et spændende foredrag. I sommers stillede halvdanskeren Thomas Nielsen til start med sin Seascape18 i det legendariske "Race to Alaska" - en 750 sømils kapsejlads uden for alle konventioner i den Nordamerikanske vildmark. Det er ikke tilladt at bruge motor eller få hjælp udefra. Starten gik fra Port Townsend i Washington til Ketchikan i Alaska.

Oplev Thomas på scenen, se billeder fra en fantastisk natur og hør ham fortælle om hans solovildmarkstur i sin Seascape18. Foredraget er lørdag den 24. februar klokken 13.00 og søndag den 25. Februar klokken 14.00.Kapsejlads

ILCA VM: Det lykkedes ikke for Rindom på sidstedagen

★ Interview & Portræt

★ Arkivet: Danske Tursejlere i konstant fremgang

Kort nyt

Norge satser på brint: Ny nul-emissions båd på vej

Kort nyt

Redningsfolk redder mand en dag efter, at hans båd kæntrede

Nye både

Hvis der er noget vi glæder os til...

Kort nyt

Efter toårig bevilling til Skoleskibet Georg Stage er...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen