Det store Boat Show nærmer sig

Februar måned har altid være lig med bådudstilling i Danmark, og der er nu kun lige godt tre uger til den helst store 'fest' åbner i Messe C, Fredericia - Boat Show 2017.

Det tegner til at blive et tilløbsstykke. Det summer af begejstring i den maritime branche, som viser begejstringen ved at have bestilt stande som er noget større end tidligere set, der udstilles flere både end set længe, og i det hele taget kan Messe C melde om 'alle kvadratmeter udsolgt', når de slår dørene op fredag den 24. februar.

Rabat via nettet

Sammen med næste nummer af vores trykte udgave af Bådmagasinet, som udkommer 19. februar, udkommer også årets messekatalog, men du kan allerede nu smugkigge i årets katalog. Se det online her på sitet.

Og når du nu er online, så køb dine entrebilletter direkte på nettet på boatshow.dk, og kom ind med rabat. Brug koden Boat2017 og opnå 20 kroner i rabat på online billetterne, som i forvejen er billigere end køb ved indgangen.

Køber du din billet online, så kommer du ikke kun billigt ind, du deltager simpelthen også, helt automatisk, i lodtrækningen om en sejlklar båd til en værdi af 125.000 kroner ... en Quicksilver 455 Cabin med 40 HK Mercury på hækken.

Sååå - der er vel ikke noget at betænke sig over?Seneste nyheder
Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt