Det store Boat Show nærmer sig

Februar måned har altid være lig med bådudstilling i Danmark, og der er nu kun lige godt tre uger til den helst store 'fest' åbner i Messe C, Fredericia - Boat Show 2017.

Det tegner til at blive et tilløbsstykke. Det summer af begejstring i den maritime branche, som viser begejstringen ved at have bestilt stande som er noget større end tidligere set, der udstilles flere både end set længe, og i det hele taget kan Messe C melde om 'alle kvadratmeter udsolgt', når de slår dørene op fredag den 24. februar.

Rabat via nettet

Sammen med næste nummer af vores trykte udgave af Bådmagasinet, som udkommer 19. februar, udkommer også årets messekatalog, men du kan allerede nu smugkigge i årets katalog. Se det online her på sitet.

Og når du nu er online, så køb dine entrebilletter direkte på nettet på boatshow.dk, og kom ind med rabat. Brug koden Boat2017 og opnå 20 kroner i rabat på online billetterne, som i forvejen er billigere end køb ved indgangen.

Køber du din billet online, så kommer du ikke kun billigt ind, du deltager simpelthen også, helt automatisk, i lodtrækningen om en sejlklar båd til en værdi af 125.000 kroner ... en Quicksilver 455 Cabin med 40 HK Mercury på hækken.

Sååå - der er vel ikke noget at betænke sig over?Seneste nyheder

Star Sailors League: Live fra finaledagen

VM Auckland: Dansk Nacra17 på medaljekurs

Ny opfindelse stopper plastaffald ved kilden


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen