fbpx

Boat Show: Alle har mulighed for at komme på vandet

Inkluder i Newsletter: Ja

Fredericia Boat Show 2017 rummer alt fra små robuste plastbåde til brugte både i alle prisklasser - og en verdenspremiere på "flyvende" surfboards, så  det behøver ikke koste en bondegård eller kræve den udvidede skippereksamen at få oplevelser på vandet. Det dokumenteres på årets Fredericia Boat Show, hvor bredden i bådtyper er større end nogensinde.

Uanset om målet er fiskeri, dykning, roning, vandsport eller bare tursejlads, så er der fristende tilbud i alle pris- og fartøjsklasser på bådudstillingen.

 uploads 14192 IMG 2113

Et eksempel på den underskov af innovative, prisbillige både, som dukker op på markedet i denne tid, er "Whaly", som introduceres af Pro-Safe A/S.

Korsør-virksomheden er netop blevet dansk forhandler af de hollandske Whaly-både, som er højkvalitets plastbåde i forskellige størrelser og udformninger.

Bådene er ekstremt robuste og sikre - de er dobbeltvæggede, støbt i ét stykke i farveægte plast og kræver et minimum af vedligehold. På standen kan de besøgende kigge nærmere på Whaly 210, som er den mindste i modelprogrammet.

Flyver over bølgerne

I den modsatte ende af actionskalaen finder man windsurf foil eller bare windfoil, som er en ny disciplin inden for windsurfing. Med en foil/finne under boardet kan øvede brugere flyve/svæve over bølgerne i lange stræk, og den stærkt seværdige sport kan måske blive en kraftig aspirant til OL i 2024.

På Neilpryde Scandinavia's stand kan man opleve verdenspremieren på udstyret, som for første gang kommer i almindelig handel.

- Produkterne bliver fremstillet lige nu og sendes med fly umiddelbart inden messen, oplyser Torben Kornum, direktør i Neilpryde Scandinavia. Hans søn, Sebastian Kornum, har i øvrigt været førende "testpilot" i det internationale udviklingsarbejde. Man kan "foile" fra så lave vindhastigheder som fire meter i sekundet, det vil sige allerede, når der er små krusninger på vandet.

Stor brugtbådsvæg

Konventionelle både er naturligvis stadig rygraden på Fredericia Boat Show, og for nogle kan sejlerdrømmen måske med fordel starte med en brugt båd. Derfor vil MESSE C i samarbejde med Dansk Sejlunion oprette en stor "Brugtbådsvæg" på sejlunionens stand.

Væggen bliver prisopdelt i fire niveauer, så man kan finde tilbud under 50.000 kroner, mellem 50.000 og 100.000 kroner, 100.000-200.000 kroner samt over 200.000 kroner.

I lighed med udstillerne er de besøgende velkomne til at hænge deres private salgsopslag på denne store brugtbådsbørs - og jo tidligere man hænger op, jo flere potentielle kunder er der til at se opslaget!

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.
Seneste nyheder

Branchenyt

Melges - nu også som RIB

Kapsejlads

Tilbage i 'verdens vildeste' kapsejlads 

SailGP

Sehested is back: Eminent førstedag i Australien

Udvalgte artikler *