London Boat Show er i gang

London Boat Show 2017 er i gang. Som besøgende kan man opleve både motor- og sejlbåde i ExCeL bygningerne frem til og med søndag den 15. januar 2017. Selvom de fleste i den maritime branche venter på den store bådudstilling i Düsseldorf senere på måneden, så har over 100 både og produkter premiere på udstillingen i London.

LBS17 dt 1362

London Boat Show 2017 er i gang. Foto: onEdition

Er man til store motorbåde, så er London et must. Princess og Sunseeker har kæmpestore stande med mange modeller - og tre af modellerne har netop verdenspremiere på udstillingen. Sunseeker 95 er udstillinges største og dyreste båd. Den er prissat fra 5.900.000 millioner engelske pund, eksklusiv moms. Men så får man også fem kahytter og en meget stor suite - plus en hel afdeling til personalet.

Er man mere til sjov og ballade på vandet, så finder man naturligvis også jet ski, SUP boards, kajaker og hurtige joller.

I løbet af udstillingen vil flere kendte sejlere kigge forbi - nogle af dem endda med et foredrag. Det drejer sig om Ellen McArthur, Helena Lucas OL guldmeldajevinder fra de Paralympiske lege i London, og OL sølvmedaljevinder i Finnjolle fra legene i Sydney, Mark Covell.

Se mere om udstillingen her.Seneste nyheder
Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt