Risbjerg klar med Askeladden

I november måned blev Risbjerg A/S eneimportør af det norske bådmærke Askeladden i Danmark og på Grønland. "Med Risbjergs kundenetværk i Danmark og på Grønland i kombination med Askeladdens nye produkter, har vi en forventning om en betydelig fremgang i salget i Danmark og på Grønland i de forestående år", lyder det fra Askeladden i en pressemeddelelse.

Risbjerg overtager importen efter Johs Thornam A/S, som siden 2009 har været importør af Askeladden i Danmark og på Grønland. Mærket er ikke helt ukendt for den østjydske bådforhandler, der tidligere har solgt det norske kvalitetsmærke. De to første udstillingsbåde ankom til Risbjergs showroom i Them (Syv kilometer syd for Silkeborg) for en lille måneds tid siden.

15338716 848274878608888 5134504556981834393 n

To helt nye Askeladden både i Risbjergs showroom. Foto: Risbjerg A/S.

De to modeller, som er at finde i Risbjergs showroom, er Askeladden C65 Bowrider og Askeladden C61 Cruiser. Askeladden producerer i dag 14 forskellige både og sælger dem i ti lande - det er siden 1911 blevet til over 95.000 både.

"Det norske værft har igennem de senere år gennemgået en markant udvikling og er kommet med en række nydesignede både, som vi forventer os utroligt meget af, og som vi glæder os til at fremvise", lyder det fra Risbjerg. Yderligere tre modeller er bestilt hjem og forventes at ankomme i første kvartal af 2017.

Udover Askeladden forhandler Risbjerg blandt andet de populære mærker Beneteau og Sea Ray.

 Kapsejlads

ILCA VM: Det lykkedes ikke for Rindom på sidstedagen

★ Interview & Portræt

★ Arkivet: Danske Tursejlere i konstant fremgang

Kort nyt

Norge satser på brint: Ny nul-emissions båd på vej

Kort nyt

Redningsfolk redder mand en dag efter, at hans båd kæntrede

Nye både

Hvis der er noget vi glæder os til...

Kort nyt

Efter toårig bevilling til Skoleskibet Georg Stage er...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen