fbpx

Oplev præmieret båd hos Reese Marin

Vi har skrevet det før, og gør det gerne igen. Det bliver noget af et Boat Show du kan opleve når Messe C slår dørene op til 2017 helt store indendørs bådudstilling.

Det er jo hele to år siden den maritime branche var samlet under et tag, og det kan man sagtens fornemme, når vi taler med de mange bådforhandlere der har valgt at deltage.

Reese Marin i Aabenraa har også sat alle sejl, og kommer til Messe C. med hele syv både, hvoraf flere har Danmarks premiere.

Et trækplaster af de helt store vil helt sikkert være den nye Dehler 34, som allerede er blevet kåret som Boat of the Year 2017, af det anerkendte amerikanske website Cruising World.

Dommerkomiteen fra Cruising World lagde vægt på al den plads der er skabt om læ, det dobbeltrat som Dehler 34 er udstyret med fungerede super optimalt og begge rat kørte uden man fornemmede nogen form for modstand. En båd som både kan bruges til ferie, og når den lokale kapsejlads skal vindes. Specielt blev også lydniveauet under dæk ved sejlads for motor fremhævet, og alt i alt vandt Dehler 34 på ’mest båd for pengene’ – mon ikke der bliver kø hos Reese Marin, ud for Dehler 34 ?

Du kan også opleve Hanse 315, Targa 30.1 ligesom Reese Marin har op til flere modeller med fra det prisbelønnede værft Marex. Som tidligere nævnt, hele syv både vil pryde standen i hal C.

ReeseMarin 004

Den nye Marex 310, som Bådmagasinet allerede har testet og skriver om i et af de kommende numre af vores trykte udgave, er en af de 7 både som du kan opelve på standen hos Reese Marin. Foto: Søren Øverup
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?