fbpx

Boat Show: Vi glæder os i denne tid...

Lige netop december måned, og jo nok den tid på året, hvor tålmodigheden kan være svær at holde styr på. Vi glæder os i denne tid, og for mange i bådbranchen, specielt til slutningen af februar, hvor Messe C. holder næste års helt store Boat Show.

Så, selv om der først er bådudstilling i Fredericia om sådan ca. otte uger ... ja så er den første båd nu ankommet til messehallerne.

Og det er en af de lækre af slagsen, og sjældent udstillet på disse breddegrader. Båden er en Chris Craft 28, (se link) som kan blive din for Dkr. 2.300.000,00 incl. moms - men så får du den også leveret med 2 X Volvo Penta V8 benzin motorer.

Det er Tempo Bådsalg i Ishøj som glæder sig meget til at fremvise denne skønhed, og kommer forøvrigt med yderligere fire motorbåde, nemlig: CHRIS CRAFT 36 Corsair, PRESTIGE 42 Fly, JEANNEAU 30 LEADER og SAGA 325

Boat Show i Messe C afholdes sidste weekend i februar fra den 24. - 26. og fra torsdag den 2. til den søndag den 5. marts. Du kan købe din billet online til en fuldstændig udsolgt bådudstsilling, hvor du forøvrigt vil få udleveret et gratis Bådmagasinet af marts udgaven 2017 ved indgangen. Vel mødt. Seneste nyheder

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *