fbpx

Boot Düsseldorf - kom til Bavaria night

Lørdag den 21. Januar 2017 åbnes dørene endnu en gang til Europas største indendørs bådudstilling i de store messehaller i Düsseldorf. I hal 17 finder du 'Bavaria World' – udstillingens største stand, hvor samtlige Bavaria sejl- og motorbåde er udstillet. Det lyder og er stort! Dansk Marine Center, der er dansk Bavaria forhandler, er naturligvis til sted for at guide og tale med danske kunder.

På Boot er den store begivenhed for Bavaria præsentationen af den imponerede Bavaria C57. En båd i en stil og et design der ikke tidligere er set fra et masse producerende værft. En båd designet af italienske Cossutti Yacht Design og bygget af effektive Bavaria Yachtbau. Normalt finder man Cossutti Yacht Design i samarbejde med mindre og mellemstore italienske værfter, der tilbyder Costum made yachts til skyhøje priser. Bavaria C57 tilbyder ud over fine sejlegenskaber en luksuriøs indretning, hvor der er mulighed for at vælge flere forskellige planløsninger med hensyn til kahytter. Basisprisen for Bavaria C57 er ca. 3,4 mio. danske kroner.

På udstillingen fremvises også de to nye motorbåde E40 og R40. E40 kommer i en Flybridge udgave og R40 i en Sedan/Coupe udgave. Begge disse både repræsenterer noget nyt fra Bavaria. E40 er den optimale tur båd til familien der ønsker at sejle økonomisk og miljø venligt. Båden sejler med en fart på 10-12 knob, og kan leveres med hybriddrift, eller dieseldrift.

R40 er første model i en ny serie motorbåde, hvor man har optimeret fart- og søegenskaber. R40 er bygget i en stil, der har rødder i de engelske motorbådstraditioner. Bavaria R40 er båden for familien, der ønsker fart og komfort.

Når vi siger at alt er vist på Bavaria World i hal 17, så er det ikke helt rigtigt – Bavarias katamaraner er for brede til at komme ind i hallen ! Derfor har Bavaria en stand i hal 15. En hal for Multi-hull både. Her vises Nautitech 40 Open og Nautitech 46 Fly. Begge spændende både der er solgt med succes.

Dansk Marine Center er på plads på standen i Düsseldorf under hele udstillingen. Hvis man har lyst til at deltage i Bavaria Night, er det bedst at lade sig registrere på forhånd, så man er sikker på, at der er plads. Det kan ske ved at henvende sig til Dansk Marie Center.

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *