Shipshape med Danmarkspremiere og kæmpe stand på Boat Show

Fransk charme med et nordisk islæt. Sådan lyder den korte karakteristik af den Danmarkspremiere, New ShipShape A/S fra Rungsted Havn har med til Boat Show i Fredericia. "Der er tale om en Dufour 412 Grand Large, og det er en model, vi venter os meget af. Den har et lyst og venligt udtryk, naturligvis gode sejlegenskaber og så masser af den convenience, som sejlere i dag lægger meget vægt på. Det gælder blandt andet et fuldt udstyret udvendigt pantry med grill, vask og køleskab", fortæller indehaver Martin Rasmussen, som også forhandler både fra Cranchi, Nauticat og Rhea.

ShipShape er blandt landets førende forhandlere af bådudstyr, og ved Boat Show 2015 var det ”kun” udstyr, Rungsted-virksomheden havde med. "Men vi er sikre på, at Dufour 412 Grand Large er den rigtige båd at tage med, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris", siger Martin Rasmussen.

0989

Dufour Grand Large 412 får Danmarkspremiere på Boat Show i Fredericia. Foto: Dufour Yachts.

Modellen starter ved omkring halvanden millioner kroner, og den udstillede båd, som allerede er solgt til en dansk kunde,  står i cirka to millioner kroner.

200 m2 stand

Udstyr bliver der naturligvis også masser af: "Vi har en godt 200 kvadratmeter stor udstyrsstand, hvor man kan finde sejlertøj, kikkerter, Garmin instrumenter, gummibåde, Hempel maling og alt muligt andet til gode messepriser. Har vi ikke lige det på standen, som man søger, kan man bestille det på standen på samme favorable vilkår", påpeger Martin Rasmussen, som glæder sig meget til Boat Show.

"Det er altid super positivt at være med i Fredericia. Sidste gang havde vi vores hidtil største stand, og det var en stor succes, for folk kommer både for at få en oplevelse og for at handle", fastslår han.