Bådudstillingen i Hamborg slår dørene op

I dag åbner en af de større bådudstillinger i Nordeuropa - det drejer sig om Hanseboot i Hamborg.

Det er i øvrigt 57. gang, at udstillingen afholdes - og denne gang breder den sig over 70.000 m2. Hanseboot byder på et bredt udvalg af sejl- og motorbåde og internationale nyheder, alt i udstyr og ikke mindst et spændende messeprogram.

Der er noget for alle, såvel professionelle, fritidssejlere som begyndere. I år har man valgt en ny strategi for åbningstiderne, som vil på hverdagene være fra kl. 12.00 - 20.00, mens åbningstiderne i weekenden er 10.00-18.00, og udstillingen holder åbent frem til og med søndag den 6. november.

Har du aldrig været på en international bådudstilling, så er Hamborg ikke længere væk, at udstillingen kan nås indenfor en overskuelig tidshorisont - eventuelt med en overnatning.

Flere af de store værfter og udstyrsforhandlere har danske forhandlere/værter tilstede på udstillingen, så et dårligt skoletysk er ikke en undskyldning for at blive væk. Skal du på Hanseboot, så snyd ikke dig selv - download udstillingens app. Den er gratis at hente til Android og iPhone og sørger for, at du er orienteret om program, events og kort over udstillingens område.

Bådmagasinet vil naturligvis også taget et smut til Hanseboot, hvor vi skal opleve nyheder indenfor den maritime verden - både og udstyr. Alt dette kan du blandt andet læse mere om i Bådmagasinet som udkommer ultimo november 2016.