Reese 40 år på Hanseboot

Hanseboot i Hamborg slår lørdag den 29. oktober 2016 dørene op til årets store bådudstilling, der varer frem til søndag den 6. november 2016. Flere danske virksomheder og forhandlere er på plads i det tyske. Deriblandt findes Reese Marin fra Aabenraa, der endnu engang er klar til at præsentere sejl- og motorbådsnyheder.

40 års jubilæum

I år er i øvrigt året, hvor Henrik Reese kan fejre 40 års jubilæum for deltagelse på bådudstillingen i Hamborg.
Første gang Henrik Reese udstillede både på Hamborg var i 1976 med Elvstrøm H Båden, og lige siden har sejleren og bådforhandleren været at finde på messen. I år er Team Reese præsenteret tre forskellige steder på udstillingen.

Først og fremmest i hal 7, hvor norske Marex har en stand. Her kan man opleve premiere på Marex 310 Sun Cruiser. Flagskibet, Marex 375, som havde premiere sidste år, vil også være at finde i Hamburg. Rigtig guf for de kræsne motorbådssejlere, der gerne vil have kvalitet, der passer til det skandinaviske klima.

marex

Marex 310 Sun Cruiser får premiere på Hanseboot. Foto: Marex.

Også sejlbåde

I hal 8 udstilles fire sejlbåde Dehler, og der er premiere på den nye Dehler 34. Men her slutter festlighederne ikke for sejlere med hang til sejl. Tidligere i år blev Reese Marin dansk forhandler af de populære Hanse både, hvilket også betyder, at Reese Marin er at finde på Hanse Yachts stand i hal 7.

"Team Reese er klar til at modtage de danske besøgende, og vi håber, at mange finder vejen til Hamborg", udtaler Henrik Reeese.