fbpx

Skandinaviens største flydende bådudstilling åbner torsdag

Dommedagsprofetierne syntes at have slået fejl, og tendensen er vendt for detailhandel med både, i hvert tilfælde hvis du er i Norge.

Sidste år var der en god udvikling i salget af både i segmentet små og mellemstore. Nu siger forhandlerne af større både omkring Norge, at kunderne vender tilbage - 'lave renter og en stigning af nordmænd, der holder ferie hjemme i Norge, er nogle af grundene til den nye tendens', udtaler Leif Bergaas CEO i Norboat.

På torsdag, den 1. september åbner Skandinaviens største udendørs båd show, 'Båter i Sjøen' ved Aker Brygge i Oslo. Langs havnen i Marinaen vil der blive udstillet hele 270 både (!), store, små, hurtige, rimelige eller urimelige og præcist hvad der kendetegner både på havet hos vort broderfolk - En omfattende udstilling med noget for enhver smag og ethvert behov.

M310 view 03 small 2

Blandt de mange nyheder finder vi den nye Marex 310 Sun Cruiser, som har verdenspremiere på Båter i Sjøen i Oslo, som åbner på torsdag.

Opmuntrende undersøgelse

Norboat, det norske svar på Danboat, har i samarbejde med ’Båtbransjeforbundet’ i Norge gennemført en undersøgelse af detailsalg af både, herunder også en række af sine medlemmer. Svarene er opmuntrende, og især oplever dem, der sælger større både en stigende interesse.

I 2015 viste det sig at både mellem 4-8 meter var interessante, men nu viser det sig, at folk også ønsker større både. Forhandlere af kendte mærker som Viknes, Targa, Princess, Windy, Marex, Bayern og Saga fortæller alle, at de oplever en stigende interesse og salg, udtaler Bergaas til pressen.

På Båter i Søen fra 1. – 4. september vil du kunne opleve hele 54 Norges- og verdenspremierer, 35 sejlbåde, luksusyachts i 20 millioner dollars-klassen, jet ski, husbåde, banebrydende norsk design, teknologiske innovationer og miljøvenlige både, er alle at finde side om side på Skandinaviens største udendørs bådudstilling - det kunne være man skulle et smut forbi Oslo?