fbpx

Egå flydende har charme

Den flydende bådmesse i Egå Marina åbnede i går eftermiddags, efter at Rådmand Rabih Azad-Ahmad havde holdt en fin tale. Hvor han blandt andet gav udtryk for, hvordan sejlsporten har en enorm betydning for Aarhus. Dels ser byen frem mod 2018, hvor man er værter for VM i samtlige olympiske klasser, og dels binder sejlsporten byen og Aarhus Bugten sammen.

IMG 1229

Rådmand Rabih Azad-Almad åbnede den flydende bådmesse i Egå. Foto: Trine Søe.

Publikum fandt også vejen til havnen efterhånden som eftermiddag skred frem. Mange interesserede i bådene, der ligger i deres rette element. Den nye X4 fra X-Yachts, der har verdenspremiere på messen, var godt besøgt - folk skulle lige tjekke, om den levede op til forventningerne. Udfra folks udtalelser og smil var det let at se, at den lille ny fra X-Yachts er blevet særdeles godt modtaget.

IMG 1221

Den nye X4. Foto: Trine Søe.

Det er Dansk Marine Center, der blandt andet forhandler Bavaria, der sammen med Egå Sejlklub og Egå Marina har arrangeret udstillingen i Egå - selvfølgelig med opbakningen fra brancheforeningen Danboat. Sejlklubbens medlemmer giver en hånd med overalt på messen - lige fra de gratis indgangsbilletter, hvor man kan vinde fine præmier på til at bemande boderne i spiseområdet. Det er i øvrigt fjerde gang, at parterne samarbejder om en flydende bådmesse i Egå.

IMG 1238

Egå Sejlklub står for forplejningen af bådmessens gæster. Foto: Trine Søe.

Kig forbi

Resten af weekenden er der åbent fra 10.00-18.00, og det koster ikke noget at komme ind eller parkere - så er du i nærheden, kan vi kun opfordre dig til at kigge forbi. Egå Flydende er en hyggelig udstillingen, der har sin helt egen charme. Bådmagasinet vil naturligvis også være til stede - og endda med et godt tilbud :o)

IMG 1243

Find os på Egå Flydende - vi har et godt tilbud med. Foto: Trine Søe.Seneste nyheder

Kapsejlads

VM ILCA6: Tung byrde hviler på de danske sejlere

Kort nyt

Båd drev i land uden sejler

Kort nyt

Hurtigsejlende Bondbåd solgt for 1 million - se 007 video...

Kort nyt

Kom til debat: Vil Lynetteholmen sikre København mod...

Gør det selv med Torsten Rasmussen

Gør Det Selv: Udnyt vinteren - bliv klogere på nyttige projekter

Kapsejlads

Les Voiles: Stærk slutspurt sikrer Kronprins Frederik sejren

Kort nyt

Bekymret over ny bro i København

Kapsejlads

J/70 DM: KAS Racing tog for sig af retterne...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?