fbpx

Du kan nå Egå Flydende endnu

Inkluder i Newsletter: Ja

Solen skinnede fra morgenstunden, hvilket straks resulterede i flere besøgende. Efter en lidt våd og kold lørdag var der smil at spore blandt udstillerne - alle havde håbet på, at vejrguderne ville vise lidt mere nåde søndag. Bønnerne er heldigvis blev hørt.

Egaa

Udstillingen i Egå åbnede klokken 10.00 - og der var fra starten godt med besøgende. Foto: Trine Søe.

Den flydende bådudstillingen i Egå Marina holder åbent indtil klokken 18.00 i dag - så du kan faktisk nå det endnu, hvis du er i nærheden af Aarhus. Det er gratis at komme ind, og der er flere spændende både i vandet. Faurby har deres 360e med, der ligger side om side med en lækker svensk Najad. X-Yachts har tre både med udstillingen, Xc 38, Xp 38 og den helt nye X4. Hold da op, hvor er den nye X4 smuk - både udenpå og indeni.

IMG 1286

Her er vi nede i den nye X4s forkahyt. Foto: Trine Søe.

For motorbådsfolket ligger tre store Princess både i vandet, ligesom man kan komme om bord i en Sargo 31 eller en Viknes 830. Udover både i vandet er der masser af stande på land med maritimt tilbehør. Vi har selv været rundt på standene, og det er muligt at gøre nogle gode tilbud. Egå Sejlklub sørger for, at de besøgende kan købe mad og drikkevarer. Ligesom et band leverer en god og hyggelig stemning.

Egaa1

Dejligt med besøgende og dejligt med godt vejr. Foto: Trine Søe.