X-yachts nye X4 får verdenspremiere på Egå flydende

Danske X-Yachts kommer på den flydende bådudstilling i Egå Marina med en verdenspremiere - nemlig den længe ventet X4. Den flydende i Egå åbner i eftermiddag klokken 13.00. X4 er fra X-Yachts nye X serie, som kombinerer cruising egenskaberne og rummeligheden fra Xc serien med sejlegenskaberne og de avancerede materialer fra Xp serien pakket ind i en mere moderne interiørstil. Modellen har været længe ventet af mange trofaste X-fans, der altså kan opleve den for allerførste gang i Egå denne weekend.

Udover verdenspremieren så har X-Yachts også to andre modeller med til udstillingen i Egå. Det drejer sig om Xc 38 og Xp 38. Altså to modeller med hver deres egenskaber.

  • Xc 38 fra Cruising serien, som er skræddersyet til den klassiske cruising sejler, der ønsker en yacht i klassisk stil, som vil tiltale sejlere i årtier. Xc serien er særlig rummelig og har plads og komfort til at krydse oceaner.

Xc38

Xc 38 er en særdeles smuk båd.

  • Xp 38 fra Performance serien, som appellerer til den sporty sejlerfamilie, der kombinerer komfortabel cruising med kapsejlads. Her er vægten lagt på et let stift skrog i avancerede materialer, så ethvert pust omsættes til fart i stedet for krængning.

Xp38

X-Yachts Xp linje er henvendt til kapsejlere. Her er det Xp 38, som man kan opleve på udstillingen i Egå i weekenden.

Alle X-modeller har de kendte X-Yachts gener; de er hurtige, komfortable, velfungerende og bygget i kompromisløs kvalitet. Sikkerheden er i højsædet med kølen monteret direkte i den solide indbyggede bundramme. Xc & X crusing bådene har bundramme i varmgalvaniseret stål, og Xp modellerne har bundramme i kulfiber af vægthensyn. Vægten er super optimeret til lavt tyngdepunkt, så der opnås et maksimalt oprettende moment, der sammen med et stift skrog og rod rig garanterer oprejst, hurtig og super komfortabel sejlads = Ren sejlglæde uanset, hvilken model der vælges.Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Kapsejlads

Se de vilde Vegvisir Race Nyborg 2022 baner

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf skærper reglerne for adgang

Kort nyt

ARC-sejlere i kamp mod plastikforurening med droner   

Kapsejlads

TJV: Ultime-podiet på plads   

Kort nyt

Film: Sejleren, der aldrig forlod sin båd - premiere fredag

Surf

Surf-veteran sætter ny verdensrekord...

Udvalgte artikler *


Produktnyt