fbpx

'Nyklassiskere' fra Jeanneau med på bådmessen i Egå

Inkluder i Newsletter: Ja

Havnen i Egå Marina fyldes i den kommende weekend op med både og maritimt udstyr - der er nemlig flydende bådmesse. En af de udstillere, der har både i vandet, er Tempo bådsalg fra Ishøj Havn, der til lejligheden har medbragt to både fra det franske Jeanneau værft.

"Inden du bestiller eller overvejer at købe ny båd, så start med at komme forbi vores stand i Egå Marina. Vi står klar til at give dig og familien en gennemgang/fremvisning af vores to udstillingsbåde", lyder det fra Henrik Jørgensen, der ser frem til tre festlige dage i det jyske.

På Tempo Bådsalgs stand kan du i år opleve bådmodellerne Jeanneau Sun Odyssey 349 og Jeanneau 409, som beviser, at Jeanneau er helt i front - både når det gælder design og sejlegenskaber. Designet beskrives bedst med ord som: ”Innovativt og dynamisk elegance”. På standen står Stewart og Henrik klar til at besvare spørgsmål fra de besøgende, der i øvrigt har gratis adgang til udstillingen.

"Jeanneau har nu i mange år bevist, at de formår at bygge både, hvor det samlede indtryk sikrer både stor sejlerglæde og høj gensalgsværdi. Vi håber, at mange vil kigge forbi bådmessen i weekenden", slutter Henrik Jørgensen.

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Udvalgte artikler *