fbpx

Egå Flydende Bådmesse - få en tur i en Seascape

På fredag går det løs i Egå Marina, der danner rammen om årets flydende bådudstilling. Her vil både være masser af både i vandet, men også spændende stande på land. En af de både, man kan opleve og komme ud at prøvesejle, er en Seascape 24. Bådmagasinet testede i vores maj udgave af magasinet netop denne slovenske bådmodel, hvor vi blandt andet skrev: "En båd som vender begreberne på hovedet. Denne båd omdefinerer begrebet turbåd. Velkommen om bord på Seascape 24 – en performance cruiser med mere sejl og højere stabilitet end en Melges 24".

item image 1462373398 skal med 2

Bådmagasinet testede Seascape 24 tidligere på året i Italien. Foto: Øyvind Bordal.

Forhandler af Seascape bådene i Danmark, Per Cederberg, udtaler til Bådmagasinet: "Vi glæder os til at vise Seascape 24 frem på bådmessen i Egå. Det er en ny båd, og det er faktisk første gang den fremvises i Danmark".

Seascape 24 er den tredje båd det slovenske værft producerer - og modellen dækker 'hullet mellem Seascape 18 og Seascape 27. Per Cederberg udtaler: "Jeg forventer rimmelig meget af den nye Seascape 24 - den har et virkelig godt potentiale. Der er tale om en båd, der er en sporty familiebåd, der samtidigh er nem at håndtere. Plus den har en stor sejlgarderobe. Seascape 24 planer allerede, når det blæser fire-fem sekundmeter. Det gør båden sjov at sejle".

Book en prøvetur

Til de som er skeptiske, så opfordrer Per Cederberg dem til at komme forbi bådmessen i Egå Marina, hvor man kan få en tur i Seascape 24. "Men, kom selv og se, hvordan det er lykkedes Seascape at lave en familieturbåd som planer i 4 m/s", slutter Per Cederberg, der kan fanges på tlf 26 87 22 04, hvis man på forhånd ønsker at booke en prøvetur.

Vil du læse mere om Seascape 24? Køb artiklen - "Seascape 24 - en båd som vender begreberne på hovedet". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme. Husk, at du som abonnent på Bådmagasinet, kan læse artiklen gratis ved blot at logge ind.