Boat Show 2017 - Motorbåd til 125.000 kroner udloddes

Når det til foråret går løs med Fredericia Boat Show 2017, bliver der masser af maritime nyheder og oplevelser for de mange tusinde besøgende, som på det tidspunkt sikkert tørster efter at komme på vandet. Allerede nu har flere end 150 udstillere meldt deres ankomst, og standsalget fortsætter i flot tempo her efter sommerferien.

For én af de besøgende bliver bådudstillingen i Fredericia dog en ekstra stor oplevelse, for Messe C sætter i samarbejde med Jørgensen & Dahl A/S en af de største præmier på højkant i Boat Shows historie: En spritny Quicksilver 455 Cabin komplet med 40 hestes Mercury motor og bådtrailer fra Brenderup. Værdi: 125.000 kroner. Den store gevinst udtrækkes blandt alle, som køber deres billet online før Boat Show åbner.

"Vinderen får en "pakkeløsning", så han eller hun kan stikke på vandet fra dag ét. Det er en af Danmarks mest anvendelige både, som kan bruges til fiskeri, tursejlads, vandsport m.v. Der er også mulighed for overnatning for et par personer", konstaterer Mads Dahl Jeppesen fra bådimportøren Jørgensen & Dahl A/S.

Han betegner Quicksilver 455 Cabin som en ideel begynderbåd, og det er også en del af motivationen bag at indgå som præmiesponsor.
"Før finanskrisen var bådbranchen godt i gang med at brede glæden ved sejlads ud til en bredere skare end tidligere. Den fødekæde skal vi have genetableret, og der kan konkurrencen med en attraktiv pakkeløsning være med til at anskueliggøre, at man altså kan komme flot på vandet til en fornuftig pris", lyder det fra Mads Dahl Jeppesen.

Han tilføjer, at Greve-virksomheden også har andre spændende nyheder med fra Quicksilver samt fra Bayliner, og også på motor- og udstyrssiden er der masser af nyt. Som tidligere kan man også på 2017-udstillingen møde otte-ti af importørens forhandlere på standen.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder