Boot Düsseldorf åbner lørdag

Når dørene til bådudstillingen Boot Düsseldorf bliver åbnet i morgen formiddag klokken 10.00, er det 47. gang at udstillingen afholdes.

Bådudstillingen er en af de største i verden, og mange bådmodeller; motor, sejl og joller, har premiere på årets udstilling, ligesom mange af hallerne bugner af udstyr. Boot Düsseldorf spreder sig over i alt 17 haller, hvor en shuttlebus sørger for at bringe publikum rundt mellem de forskellige haller.

Boot2016

Udstillingen fordeler sig over 17 haller med forskellige temaer.

Programmet for udstillingen er spækket med arrangmenter, foredrag og events - her kan ingen udstilling måle sig med Boot Düsseldorf.

Masser af danske forhandlere

Mange af de danske forhandlere er på plads på forskellige stande på Boot Düsseldorf. X-yachts er på plads i hal 16, blandt andet med modellerne Xc 45 og Xp 44. Faurby har Faurby 424E og Faurby 363 udstillet sammen med Nordship 360 DS, Nordship 380 DS, Nordship 40 DS og Nordship 430 DS i hal 15. Quorning Boats kan man ligeledes møde i hal 15.

Mange af de store værfter har dansk talende værter på standene. Dansk Marine Center, der forhandler Bavaria i Danmark, er på plads på Bavarias stand. Scandinavian Yacht Center, der forhandler Hanse, kan man møde på Hanse Yachts stand. På Beneteau og Sea Rays stand kan man møde danske forhandlere fra Risbjerg. Tempo Bådsalg er klar til at vise danske gæster rundt på Windy, Jeanneau, Saga og Chris Crafts stande.

Reese Marin med Henrik Reese i spidsen står klar til at vise modeller frem fra Marex, Dehler, Sealine og Taga. "Vi satser stort og har elleve motorbåde og fire sejlbåde med på udstillingen fordelt over fire forskellige mærker og stande. I hal 5 kan man blandt andet opleve Sealine 330 C, der netop er blevet kåret til årets båd på bådudstilingen i London", fortæller Henrik Reese, der håber, at mange danske sejlere vil komme på udstillingen.

unnamed

Denne Sealine 330C kan opleves i hal 5.

Bådmagasinet er også at finde på udstillingen i Düsseldorf, og du kan i marts udgaven af Bådmagasinet læse en større reportage fra udstillingen.

Overvej en maritim weekend

Düsseldorf ligger ikke så langt væk fra Danmark - og en weekendtur er bestemt noget, man burde overveje, hvis man vil opleve toppen af poppen indenfor de maritime branche. Der er åbent alle dage frem til den 31. januar 10.00-18.00.

www.boot.de