Flot bådudstilling i Paris

Paris' store bådudstiling, Salon Nautique de Paris, åbende i lørdags for offentligheden. Det er som regel her, at nyhederne fra de store franske værfter kan opleves først. Her tænkes på Beneteau, Jeanneau og Dufour. Men også flere tyske værfter som Bavaria, Hanse og Dehler har nyheder med på udstillingen.

SalonNautic15

Her er det Dufours stand. Foto: Per Heegaard.

Skærpet adgangskontrol

Overalt i Paris kan man mærke og se de ekstra sikkerhedsforanstaltninger efter terrorangrebet i sidste måned. For at komme ind i udstillingshallerne skal man igennem en adgangskontrol hele to gange, men det lader til, at alle besøgende tager det meget afslappet, da flere butikker og centre har lignende foranstaltninger.

Inde i hallerne er det et rent slaraffenland for sejlere. Motorbåde og RIB i alle slags størrelser kan få de fleste mænd til at juble af begejstring. Dertil en masser af maritimt elektronik.

SalonNautic8

Salon Nautique de Paris har åbent til og med søndag den 13. december.

Bådmagasinets Per Heegaard har været forbi udstillingen med sit kamera. Se galleri fra Salon Nautique de Paris her.

Næste store internationale bådudstillingen bliver Boot i Düsseldorf sidst i januar måned. Her vil flere danske værfter være på plads - blandt andet Faurby, X-Yachts, Nordship og Quorning Boats.