fbpx

Ishøj Flydende er åben

På slaget 10.00 åbnede formanden for Danboat, Jan Hansen, bådudstillingen i Ishøj Havn.

I dag fredag, og hele weekenden, kan man opleve og se motorbåde, sejlbåde, marineelektronik, udstyr og maritim beklædning, og for første gang på en udendørs bådudstilling forgår noget af det faktisk indendørs.

En kæmpe hal, på over 2.000 kvardratmeter danner en fantastik ramme om alle 'landstande' som naturligvis er en del af en flydende bådudstilling. Men, nu handler det naturligvis ikke kun om hallen, næ - basinet lige uden for døren bugner også med nye både. Molen, hvor en del af bådene ligger langskibs ligger vis a vis med hallen er nok tæt på det mest optimale vi har set de seneste mange år, hvad en flydende bådudstilling angår.  

janHansenDanboat

Jan Hansen fra Danboat åbnede udstillingen klokken 10.00. Foto: Trine Søe

De mange udstillere glæder sig til at fremvise bådene, der ligger klar i havnebassinet. Stort set alle de danske værfter af betydning er med i Ishøj. Jan Hansen understregede ved udstillingens åbning, at der er lagt mange arbejdstimer i at få udstillingen klar, og nu glæder man så blot til en fin maritim weekend.

Bade i vandet ishøj

Både i havnebassinet i Ishøj Havn. Foto: Trine Søe

I dag holder bådudstillingen åbent til klokken 18.00. Lørdag og søndag er åbningstiderne fra 10.00-17.00. Der er gratis adgang og parkering, og med den vejrudsigt tegner det til at blive nogle livlige dage på Ishøj havn.