fbpx

Kom og se Faurby 360E i Ishøj

Der er nok at glæde sig til ved den kommende bådudstilling i Ishøj havn, der finder sted sidste weekend i august. Det danske værft, Faurby, der til daglig bygger kvalitetsbåde på værftet i Lunderskov ved Kolding, kommer til Ishøj med to både. Begge både er de nye Faurby E-modeller med optimerede sejlegenskaber, som er skabt efter samarbejdet med tidligere OL-guldvinder Jesper Bank.

Faurby indgår i en tæt dialog med de kommende ejere, når de bygger både. Det betyder, at bådene indeholder mange fine individuelle løsninger - dog uden at man går på kompromis med kvaliteten.

Faurby424E 1

Faurby 424E om læ. Foto: Faurby

På onsdag sejles bådene til Ellös nord for Göteborg, hvor de i den kommende weekend udstilles på bådudstillingen Oppna Värv. Mandag går turen videre til Ishøj Havn. "Vi glæder os til at udstille bådene for det danske publikum. Disse flydende bådudstillinger og hurtige sejlture rundt i Østersøen imellem udstillingerne er noget, som vi hvert år ser frem til. Det er fantastisk at præsentere bådene i deres rette element", udtaler direktør og indehaver Thomas Dan Hougaard.