Hvad har Nordship og Mads Christensen egentlig til fælles ?

Ishøj flydende bådmesse, som løber af stablen om 14 dage, bliver nok den udendørs messe i nyere tid med størst opbakning blandt Danboats medlemmer. Vi nærmer os 85-90 % af medlemmerne som bakker op om den her udstilling, så der er lagt i kakkelovnen til nogle forrygende dage på Ishøj havn

Blandt nogle af dem som udstiller finder vi Norship, som med deres Nordship 360 DS vil fremvise Nordships bedst sælgende model, efter det i nogle år har været de noget større både der har domineret.

IMG 3641-2_Background

Alene i foråret 2015 er der leveret tre Nordship 360 DS i Danmark og Nordtyskland, og interessen synes konstant.

 

Indendørs på en udendørs ?

Seneste nyt på programmet er underholdning af Mads Christensen på scenen om søndagen. Nu har det lunefulde danske sommervejr jo vist sig fra en til tider ganske nådeløs side, og mange udendørs arrangementer er sejlet væk i byger på størrelse med mindre syndfloder.

Det behøver du som besøgende ikke frygte på den flydende i Ishøj. Tempo huset, en kæmpe hal på små 2.400 kvm. danner rammen om de fleste stande, og når jeg skriver fleste, så er det fordi arrangørerne har måtte tilslutte et stort telt, så de sidst tilmeldte firma'er også udstiller med tag overhovedet. Bådene udstilles i sit rettet element, og hallen ligger i umiddelbart forlængelse af broerne, så det hele er bundet sammen på en optimal måde.

Se mere om Ishøj Flydende bådmesse herSeneste nyheder

Star Sailors League: Live fra finaledagen

VM Auckland: Dansk Nacra17 på medaljekurs

Ny opfindelse stopper plastaffald ved kilden


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen