fbpx

Danmark er partnerregion på Hanseboot 2015

 

I bådhallen B6 præsenterer det danske vandsportsparadis en række oplevelser inden for kystturisme og sejlsport, men også i messens områder for Kano, Funsport og Charter vil det danske islæt være at finde.

"For os var det et logisk skridt, at indgå et strategisk samarbejde med Danmark. Ikke kun fordi, de fleste turister fra vores naboland besøger Hamborg, men også fordi Hamborg slet og ret er Tysklands vandsportsregion", siger Bernd Aufderheide, President og Chief Executive Officer for Hamburg Messe und Congress GmbH. "Ingen anden region har så mange kyster ud til Nordsøen og Østersøen og adgang til talrige fjorde og indsøer. Hanseboot er et vigtigt, årligt træfpunkt for alle vandsportsinteresserede i Nordeuropa, derfor glæder det os også meget, at Danmark er stærkt repræsenteret på messen", fortsætter Aufderheide.

Talrige udstillere fra nabolandet mod nord

Branchen har mange facetter, hvilket tydeligt ses på de spændende danske udstillere på den 56. udgave af Hanseboot. Talrige danske firmaer har allerede tilmeldt sig messen i Hamborg, heriblandt Elvstrøm Sails og Flexofold Aps, som udvikler, producerer og sælger foldepropeller med lille modstand til sejlbåde og flerskrogede både. Bådudlejningsfirmaet, Jim Søferie og bådeværftet Quorning Boats, som designer og producerer Dragonfly trimaraner, vil også være finde på messen. Det dansk-tyske samarbejde strækker sig dog endnu videre, da Hanseboot er medsponsor, når Silverrudder™ sejladsen i september sender 300 både afsted fra Svendborg.

Begyndere får valuta for pengene

I ni dage er den 56. internationale bådmesse i Hamborg markedsplads for omkring 550 udstillere, som udstiller i messehallerne i centrum og på den flydende bådudstilling i havnen. Hanseboot byder på et bredt udvalg af både, internationale nyheder, alt i udstyr og ikke mindst et spændende messeprogram. Der er noget for alle, såvel professionelle, fritidssejlere som nybegyndere. Især begyndere, som skal gøre deres første erfaringer med sejl, motorbåde eller vandsport, kan være sikre på valuta for pengene på Hanseboot.

311014 Z 798a

Der er altid meget at se på Hanseboot

På "Jollen-Einsteiger-Arena" i hal 3, instruerer eksperter ved hjælpe af trapez, sejlsimulator og forskellige joller, således nybegyndere i sejladens glæder. Det er også her, at Flensborg Søfartsmuseum og Kinderkulturbüro e.V. med udstillingen "Vil du sejle med mig?" viser børn på 8-12 år, hvor sjovt det er at sejle. Det er en interaktiv udstilling, hvor børnene, deres forældre og bedsteforældre lærer mere om sejlsport og dens historie.

271014 HW 252

Det skal være sjovt at sejle

I hal B7 er der mere for begynderne, i form af "Motorboot-Einsteiger" området. Det er også her, at Hanseboot-udstillere fremviser et stor antal motoriserede gummibåde, RIB-både, joller, glasfiberbåde og fiskerbåde.

Ud på vandet

Et andet spændende tema på messen er kajak og kano. På øverste etage i hal B4 finder man "Kanu-Welt", som præsenterer alt inden for kajak og kano. Her kan man også opleve et spændende og afvekslende scene-program, som giver et godt indblik i kano- og kajakroernes verden. Besøgende kan også afprøve forskellige kanotyper i det store testbassin.

251014 Z 1125a

Det er muligt at afprøve flere forskellige slags kajaker og kanoer

Vil man teste sig selv yderligere, er Event-området i hal B1 udstyret med vandbassin og vindmaskine, så de besøgende kan få kæntringstræning og teste windsurfer-formen.

Nyt fra bådehallerne

I bådehallerne B6 og B7 finder man alt inden for både – fra joller til store yachts. Udstillerne i de to haller fremviser både til en hver smag og en hver pengepung. I underetagen i hal B2 finder man Refit-arena, hvor besøgende og bådejere, under professionel og kyndig vejledning, selv kan foretage renovering og reparation af udvalgte motor- og sejlbåde.

Kan du ikke vente til messen åbner 31. oktober, kan du allerede nu besøge hanseboot.de og under "Online Boat Show" finde flere informationer om, hvilke sæsonnyheder der præsenteres på messen og se nyheder fra Europas førende sejl- og motorbådsværfter.

Fakta om hanseboot

Bådemessen Hanseboot finder sted 31.10.- 8.11.2015 i Hamburg Messens B-haller og In-Water hanseboot finder sted i havnen „City Sporthafens am Baumwall".

Hanseboot er åben dagligt fra 10.00-18.00, onsdag dog 10.00-20.00. Børn op til 15 år har gratis adgang. En endagsbillet koster €13, men giver også fri adgang efter kl. 15.00 på én af de andre dage.
Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Bådudstillinger

Boat Show - nu også mulighed for sejlerdating

Kort nyt

Alene på havet: Sidse Birk Johannsen fortæller om sin...

Bådudstillinger

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Kort nyt

Ny distancesejlads ser dagens lys - Copenhagen One Star

Udvalgte artikler *