fbpx

Velbesøgt 1. halvleg af Boatshow

Det er tid til at gøre status efter første halvleg af Boatshow i Fredericia. I alt lagde 15.093 mennesker vejen forbi messehallerne, da den første af de to Boatshow weekender sluttede i går aftes. Dermed ligger besøgstallet knap 700 højere end tilsvarende periode sidste gang for to år siden.

Især lørdag var der travlt på de forskellige stande, hvor der blev indgået flere gode handler. Hos ShipShape fra Rungsted Havn var der stort set mennesker hele tiden, og de nøjedes ikke med at kigge: "De to første dage lå vores salg 60 procent højere end samme dage sidste gang, så det er helt vildt. Vi har ikke gjort søndag op endnu, men den tegner på samme måde", fortæller indehaver Martin Rasmussen.

Solgt både

"Det har været rigtig godt - vi har indgået flere handler denne weekend", fortæller Ole Risbjerg fra Risbjerg Marine i Them. Målt på konkrete salg ligger midtjyderne faktisk allerede foran det samlede resultat sidste gang og fortsætter: "Jeg føler, det går den rigtige vej. Mange har midlerne, men har holdt lidt igen. Men de får jo ikke noget for pengene i banken, så vi oplever, at flere end før går i købstanker", konstaterer Ole Risbjerg. Han og medarbejderne har ikke mindst haft travlt med at præsentere de tre Danmarkspremierer på standen, nemlig amerikanske Sea Ray 19 og 21 SPXE samt franske Beneteau Flyer 6 Sundeck.

Også noget for børnene

I Hal C var der som noget nyt indrettet et 160 kvadratmeter stort bassin, hvor besøgende kunne stifte bekendtskab med blandt andet "Stand Up Paddle" og kajak. Desuden var der mange tons strandsand og en masse strand-sækkestole, så der var helt sydlandsk stemning.

"Folk har taget rigtig godt imod det. Mange, ikke mindst børnene, har taget imod tilbuddet om at låne en våddragt og prøve Stand Up Paddle. Det er sjov og sund motion, som styrker ryg og mave", konstaterer Allan Borch Madsen fra Surf 'n Fun i Middelfart, som stod for aktiviteterne i det store bassin.

Anden del af Fredericia Boatshow fortsætter torsdag den 5. marts og slutter søndag den 8. marts. Se åbningstider, program med mere på boatshow.dk.
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?